- Konu Sahibi Halikarnas
-
- #3.081
benim yooook,malesef yurt disinda olanlara vermiyooo kazen.kazen demisken ben kazeni bugün rüyamda gördüm.tarif edeyim esmer uzun boylu,kot ve üstünde kirmizi cizgili gömlegi vardi,cebinden paket lastigiyle bagli bir tomar para cikardi,bana bu rüya yi yorumlayin bakayim canlarim,
:roflol:niye pijaman olursa uykun gelir kk sensiz biz sensiz naparizzzzzzzmafoldumben
kazeni rüyanda gördügünü kocisine anlatta o yorumlasin bakalim sonrada bize haber et:roflol:
oda iyiymişsırnaşık şeynapiim kıs sürekli pijama ile yaşan bi gadun oldum çıktım:roflol: uykudan kalkınca üst değiştirmeyle vakit kaybedemem:roflol: gösümü açıyom hemenpc nin düğmesine basıyım ondan sonra wc ye gidip el yüs yıkayıp çöküyüm kk ya:roflol: çöküş o çöküş taaa bi da ki uyuma vaktine kadar kalkmadığımdan ne gerek var vakit kaybına:roflol::roflol:
kazeni rüyanda gördügünü kocisine anlatta o yorumlasin bakalim sonrada bize haber et:roflol:
napiim kıs sürekli pijama ile yaşan bi gadun oldum çıktım:roflol: uykudan kalkınca üst değiştirmeyle vakit kaybedemem:roflol: gösümü açıyom hemenpc nin düğmesine basıyım ondan sonra wc ye gidip el yüs yıkayıp çöküyüm kk ya:roflol: çöküş o çöküş taaa bi da ki uyuma vaktine kadar kalkmadığımdan ne gerek var vakit kaybına:roflol::roflol:
oooooooo çok parlak fikirlerin var
evet sende bir ışık görünüyor şekerimkaydirigubbakcemile5
amaniiiin diyeyim,beni ligme ligme eder.kazen kim lan der,bilmiyor ki,müge anlida konu olarak beni görüsün sonra.katledilen kadin diye....bu arada kazen abiye saygilar.buyrunnnnnnnnnkazeni rüyanda gördügünü kocisine anlatta o yorumlasin bakalim sonrada bize haber et:roflol:
walla ben bi keresinde yeni tanıştığımız zaman sevgilime rüyamda eski müdürümü gördüğümü anlatmıştım da;yok bilinçaltı yok bilmem ne diye kaç gün kafamı ütülemişti...gerçi rüyamda adamla dansediyoduk ama neyse:jeyyar:zemuszemus:roflol::roflol::roflol:
:jeyyar:geyikhane saolsun acildim sacildim iyicene aklim basima geldi fikirlerim müthisss sen dene ama donsuz dene bunu:roflol:biri yan etki yaparsa donsuzlugun etki yapabilir pacayi kurtarabilirsin belki:roflol:
amaniiiin diyeyim,beni ligme ligme eder.kazen kim lan der,bilmiyor ki,müge anlida konu olarak beni görüsün sonra.katledilen kadin diye....bu arada kazen abiye saygilar.buyrunnnnnnnnn
yarın 3. sayfa haberlerinde şöyle bir başlık "Kazen i rüyasında gördü diye diri diri toprağa gömüldü"
iyi gecelerrr:a015:
iyi gecelerrr:a015:
incitanemtuana eşittir:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
sardusuuuum kuzuuuuum,nasilsin,hakkinizi helal edin,simdiden,eger 2 gün gelmezsem anlayin ki ben,coktan meftaaa,hakki rahmetine kavustum demektir,dua edinde yanlislikla rüyami kocise anlatmayim,sayiklarim falan dua edin kuzuum.:Saruboceq:yarın 3. sayfa haberlerinde şöyle bir başlık "Kazen i rüyasında gördü diye diri diri toprağa gömüldü"
:roflol:hic yabanci gelmedi bana bu yazdiklarin annemde tipkisinin aynisi tek fark o pc basina gecmiyo koltuga uzanip yatiyo:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?