KK Kadn Snma Evi .

kazeni rüyanda gördügünü kocisine anlatta o yorumlasin bakalim sonrada bize haber et:roflol:

:roflol:niye pijaman olursa uykun gelir kk sensiz biz sensiz naparizzzzzzzmafoldumben

napiim kıs sürekli pijama ile yaşan bi gadun oldum çıktım:roflol: uykudan kalkınca üst değiştirmeyle vakit kaybedemem:roflol: gösümü açıyom hemenpc nin düğmesine basıyım ondan sonra wc ye gidip el yüs yıkayıp çöküyüm kk ya:roflol: çöküş o çöküş taaa bi da ki uyuma vaktine kadar kalkmadığımdan ne gerek var vakit kaybına:roflol::roflol:

oda iyiymişsırnaşık şey

kazeni rüyanda gördügünü kocisine anlatta o yorumlasin bakalim sonrada bize haber et:roflol:

walla ben bi keresinde yeni tanıştığımız zaman sevgilime rüyamda eski müdürümü gördüğümü anlatmıştım da;yok bilinçaltı yok bilmem ne diye kaç gün kafamı ütülemişti...gerçi rüyamda adamla dansediyoduk ama neyse:jeyyar:zemuszemus:roflol::roflol::roflol:

:roflol:hic yabanci gelmedi bana bu yazdiklarin annemde tipkisinin aynisi tek fark o pc basina gecmiyo koltuga uzanip yatiyo:roflol:

oooooooo çok parlak fikirlerin var
evet sende bir ışık görünüyor şekerimkaydirigubbakcemile5

:jeyyar:geyikhane saolsun acildim sacildim iyicene aklim basima geldi fikirlerim müthisss sen dene ama donsuz dene bunu:roflol:biri yan etki yaparsa donsuzlugun etki yapabilir pacayi kurtarabilirsin belki:roflol:

:roflol:dans ediyodunuz ha rüyanin yarisinda elektrikler kessilmis olmaliki dvm i gelmemis demekki:roflol:

:jeyyar:geyikhane saolsun acildim sacildim iyicene aklim basima geldi fikirlerim müthisss sen dene ama donsuz dene bunu:roflol:biri yan etki yaparsa donsuzlugun etki yapabilir pacayi kurtarabilirsin belki:roflol:

incitanemtuana eşittir:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

amaniiiin diyeyim,beni ligme ligme eder.kazen kim lan der,bilmiyor ki,müge anlida konu olarak beni görüsün sonra.katledilen kadin diye....bu arada kazen abiye saygilar.buyrunnnnnnnnn

:roflol:kiz seyretmiyorum ben mügeyi cok geriliyo duygusallasiyorum o programlarda ama cikican zaman haber et acicam söz:roflol:

yarın 3. sayfa haberlerinde şöyle bir başlık "Kazen i rüyasında gördü diye diri diri toprağa gömüldü"
sardusuuuum kuzuuuuum,nasilsin,hakkinizi helal edin,simdiden,eger 2 gün gelmezsem anlayin ki ben,coktan meftaaa,hakki rahmetine kavustum demektir,dua edinde yanlislikla rüyami kocise anlatmayim,sayiklarim falan dua edin kuzuum.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…