KK Kadn Snma Evi .

hiç güüleceğim yoktu:roflol::roflol:

Huu huuuuuu...
Başkaaaannnn nerelerdesin yahu...
özledim vallahi...

delikafaduldenoyyyy canımın içi gelmiiiişşşopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

işler çok yoğun Songülüm bu gadunlar 48 saati doldurmadan başladılar didişmeye-tatlicadiarzu-

biri süt ister-tatlicadiarzu- biri robot isterkafamçokkarıştı biri yemek ister lülülülülülübiri kocişim diye ağlar:bbo: biri biri spor salonu isterhihoyyyt biri en büyük oda der mafoldumbenöbürü en manzaralı oda bana dersenağlama biri kedini kuyruğu tokmağı güdüğü derkafamçokkarıştı öbürü kedinin dilini ister aaaaaaa-tatlicadiarzu-

laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelülülülülülü laelaelaelaelaelülülülülülü naniknanik laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelülülülülülüşutarafa gittilaelaelaelaelae

gamyoncuiremsu​

yavrum benim odam neresi :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

benneyaptımki maliye bugün geldi OMGmafoldumben yüklü bi ceza kesti bana OMGmafoldumben nolur bi daaa yamıcas OMGmafoldumben OMG mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Bi çanak dondurma versem olarmıki kaydirigubbakcemile3

ehuehu cna evımden vurdun benıı hadı yıne iyisin :)

ne var senin süitte niye gelcem oraya ben sarduştan başkasının süitine gitmemnaniknanik

slm şeker yerimseniben

canımmŞenizŞeniz
benım suıtde sardunya zati harem kurdum haberın yokmıııı:))

hiç güüleceğim yoktu:roflol::roflol:

h.g cnm

bende oraya emamet ettim sprey bitti bu gece de

bende çakma of luyum okumuştun mesajımı dimiiisengözlerimebaksanab

yok datlum sen rahat ol:teselli: burası yeşilçam deüül nuri amcan diğer topikte...

gerçi kestirme olsun diye 2 topik arasına bi tünel açtırdım umarım ordan sızmaz burayakaydirigubbakcemile3

yok datlum sen rahat ol:teselli: burası yeşilçam deüül nuri amcan diğer topikte...

gerçi kestirme olsun diye 2 topik arasına bi tünel açtırdım umarım ordan sızmaz burayakaydirigubbakcemile3
Umarım mafoldumben korkarım ben hem burdan başka sığınacak yerimde yok turkbayragi

:jeyyar: opuyorumnanaktan buyrunnnnnnnnn

akıllsısın vesselam:=)

bende oraya emamet ettim sprey bitti bu gece de

bende çakma of luyum okumuştun mesajımı dimiiisengözlerimebaksanab

he cak ozman bu gece yanlısız cakma ofluu:))

hoş bulduk canım ŞenizŞenizŞeniz

sey bısey ıtıraf etcme bu topıge gledıgm dne berı oyunu bosladım sen takılıyomusn cnm

:1shok: :1shok: :1shok: noliy burdaaa:uhm: kafamçokkarıştı çıtır falan :1ninca:hem de "bi çıtır dahaa" :1shok: :1shok: :1shok:

ehuehu aranızda bısapıkta ben oluyum hepınızı haremıme aldımm hehehehhehe zayıf olanları kılo aldırcam kıloluları benle zayıflatcamm

Ah bidenem işin zor diyim sana...
bence bu hatunları yaşa göre gruplandır..
bak her yaşın ayrı isteği oluur
diyim sana...
alkisalkisalkis

arada canım hayırdır ŞenizŞenizŞeniz

off bitti toplantı çok şükür :1closedeyes:
daral geldi içime
hemen eve koştum açtım kk'yı zemuszemus zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…