- 13 Aralık 2008
- 6.330
- 47
- 163
- Konu Sahibi Halikarnas
-
- #1.601
ne var senin süittebi çıtır daha geldı gle yavrım bneım süitee:)
slm şeker yerimsenibenkıslar slmmmm bende burdayımmmm geldım yneeee
canımmŞenizŞenizHoşgeldin çitosum kaydirigubbakcemile5
Ablam hoşgeldin Şeniz
Vay vay vaayyyy
sığınma evinin temelleri atılmış,
her iş bitmiş,herkese kalacak yer ayarlanmış,
günler yapılıyor,misafirliğe gidiliyor,
üstüne üstük bir de altın günü haaa....
dur ben bir maliyeci gönderem size de,
bir hesap verin önce...
Huu huuuuuu...
Başkaaaannnn nerelerdesin yahu...
özledim vallahi...
delikafaduldenoyyyy canımın içi gelmiiiişşşopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
işler çok yoğun Songülüm bu gadunlar 48 saati doldurmadan başladılar didişmeye-tatlicadiarzu-
biri süt ister-tatlicadiarzu- biri robot isterkafamçokkarıştı biri yemek ister lülülülülülübiri kocişim diye ağlar:bbo: biri biri spor salonu isterhihoyyyt biri en büyük oda der mafoldumbenöbürü en manzaralı oda bana dersenağlama biri kedini kuyruğu tokmağı güdüğü derkafamçokkarıştı öbürü kedinin dilini ister aaaaaaa-tatlicadiarzu-
laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelülülülülülü laelaelaelaelaelülülülülülü naniknanik laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelülülülülülüşutarafa gittilaelaelaelaelae
gamyoncuiremsu
Vay vay vaayyyy
sığınma evinin temelleri atılmış,
her iş bitmiş,herkese kalacak yer ayarlanmış,
günler yapılıyor,misafirliğe gidiliyor,
üstüne üstük bir de altın günü haaa....
dur ben bir maliyeci gönderem size de,
bir hesap verin önce...
Bi çanak dondurma versem olarmıki kaydirigubbakcemile3
benım suıtde sardunya zati harem kurdum haberın yokmıııı:))ne var senin süitteniye gelcem oraya ben sarduştan başkasının süitine gitmemnaniknanik
slm şeker yerimseniben
canımmŞenizŞeniz
hiç güüleceğim yoktu:roflol::roflol:
he kocamı be gonderdım bakalım alıcaklarmı kkya sıgındım gıtsende oraya dedık
cnm spor topıgım var bı bak 3 haftadır neler yapıyom http://www.kadinlarkulubu.com/spor-saglikli-yasam/278154-kosu-bandi-spor-forma-kavusmak-81.html
ehuehu bana ıyı davran masaj yap ılgı goster ozaman sana bısey yapmam ama garantı yok ofluyuz nede olsa:)
ehuehu cna evımden vurdun benıı hadı yıne iyisin :)
benım suıtde sardunya zati harem kurdum haberın yokmıııı:))
h.g cnm
:jeyyar: opuyorumnanaktan buyrunnnnnnnnnehuehu cna evımden vurdun benıı hadı yıne iyisin :)
a.s.
Şahsen ben tırsıyorum akşamki nuri alçonun gazozundan sonra delikafadulden
Niyetler yaklaşımlar değişti gibi :jeyyar:
Bindik bi alamete nereye gidiyoruz bilmiyorum delikafadulden
Şuan gözlem aşamasındayım buyrunnnnnnnnn (başkan duymasın kaydirigubbakcemile3 )
Umarım mafoldumben korkarım ben hem burdan başka sığınacak yerimde yok turkbayragiyok datlum sen rahat ol:teselli: burası yeşilçam deüülnuri amcan diğer topikte...
gerçi kestirme olsun diye 2 topik arasına bi tünel açtırdımumarım ordan sızmaz burayakaydirigubbakcemile3
bi çıtır daha geldı gle yavrım bneım süitee:)
kıslar slmmmm bende burdayımmmm geldım yneeee
:jeyyar: opuyorumnanaktan buyrunnnnnnnnn
bende oraya emamet ettim sprey bitti bu gece de
bende çakma of luyumokumuştun mesajımı dimiiisengözlerimebaksanab
hoş bulduk canım ŞenizŞenizŞeniz
:1shok: :1shok: :1shok: noliy burdaaa:uhm: kafamçokkarıştı çıtır falan :1ninca:hem de "bi çıtır dahaa" :1shok: :1shok: :1shok:
Sayın sıgınma evı sakınlerı ıyı gecelerınız olsun
Nasılsınız?
delikafaduldenoyyyy canımın içi gelmiiiişşşopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
işler çok yoğun Songülüm bu gadunlar 48 saati doldurmadan başladılar didişmeye-tatlicadiarzu-
biri süt ister-tatlicadiarzu- biri robot isterkafamçokkarıştı biri yemek ister lülülülülülübiri kocişim diye ağlar:bbo: biri biri spor salonu isterhihoyyyt biri en büyük oda der mafoldumbenöbürü en manzaralı oda bana dersenağlama biri kedini kuyruğu tokmağı güdüğü derkafamçokkarıştı öbürü kedinin dilini ister aaaaaaa-tatlicadiarzu-
laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelülülülülülü laelaelaelaelaelülülülülülü naniknanik laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelülülülülülüşutarafa gittilaelaelaelaelae
gamyoncuiremsu
Umarım mafoldumben korkarım ben hem burdan başka sığınacak yerimde yok turkbayragi
akıllsısın vesselam:=)
he cak ozman bu gece yanlısız cakma ofluu:))
sey bısey ıtıraf etcme bu topıge gledıgm dne berı oyunu bosladım sen takılıyomusn cnm
ehuehu aranızda bısapıkta ben oluyum hepınızı haremıme aldımm hehehehhehe zayıf olanları kılo aldırcam kıloluları benle zayıflatcamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?