E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Halikarnas
-
- #1.641
tarihi eserler antikacı tükanı hadeee canım hadeeeealkisalkisalkiskış kışalkisalkisalkisalkisalkisalkis
hımmm acaba bi antikacı mı açsamCADIARZU
delüüüüüüüüükaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tamamen duygusal fesat karuuuuuu:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
Nasıl sıgınma evı sakınısınız nan
Moralım bozuk
cabuk keyıflendırın benı
fesat mı:1shok: suitlere çıtır üstüne çıtır atılan bir eve dönüştükkafamçokkarıştı yohsam ben mi fesatım:uhm: dur en iyisi bu işlerden anlayan bir uzaman çağırayım:jeyyar:
nuriiiiiii gel canım geeel sana epey iş çıktıa.s ....:roflol: :roflol:
Nasıl sıgınma evı sakınısınız nan
Moralım bozuk
cabuk keyıflendırın benı
bende keyifsizim benide senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
yaşlarını söylirmir mi gadunlar OMGmafoldumben küçükler büyük söyliybüyükler küçük söyliy gamyoncuiremsubazıları hiç söylemiy:1ninca:
bu senüüü keyüüflendürüüü a.s ...ama bunu alıp film setine götür biliyosun burası gadunlar evi burda tutmakaydirigubbakcemile3 ...
senaryo gereği bunun gösü kör:smiley-cool: sen bunun gösünü açacaksın:1shok:...al işte eğlen bu gece oyalan:roflol:
olduuuu buyrunnnnnnnnn
laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae
ben coşkunu tercih ederim :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
arada canım hayırdır ŞenizŞenizŞeniz
Çok şükür canımm sen nasılsın opuyorumnanaktan
Ben kilo istiyorum noolaarrr mafoldumben fazlalarınız varsa alabilirim zemuszemus
sen pisikopata bağlamışsın canım hayırdırsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
Hiçççç işim olmaz
ben kendı teorımı kendım uretır bı basıma devreye sokarım
fesat mı:1shok: suitlere çıtır üstüne çıtır atılan bir eve dönüştükkafamçokkarıştı yohsam ben mi fesatım:uhm: dur en iyisi bu işlerden anlayan bir uzman çağırayım:jeyyar:
nuriiiiiii gel canım geeel sana epey iş çıktıa.s ....:roflol: :roflol:
Ama niyeki az tombiş olsam fenamı mafoldumben çokmu zor bikaç kilocuk vermek baa senağlamakız doveyım senı kılo ıstıyomusss delı olcam bak aramızdkaı anlasma heran bozulabılrı klava:
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
oylesıne sordum ablam bagımlılık yaptı bu topık fena:)
kız doveyım senı kılo ıstıyomusss delı olcam bak aramızdkaı anlasma heran bozulabılrı klava:
he azbucuk serde oflu olunca psikopatlık var testere 6bıttıı testere 7ye ceset lazım onun ıcın geldım bu eve
vaşş benden daha ağır psıkopatıdA VARMIS SAYGILARbuyrunnnnnnnnn
Bende bu ay girdim 23 ümeuygun bi oda nütfen opuyorumnanaktan
Ay bu Hanzo mudur nedir
silin onu bakem,uyuyamiyeceim...
vallahi korktum adamdan...:1shok:
hem kadın sığınma evinde adam resmi yasak diil mi...yasakkelime
erkek sinek görürsemmm haa.....klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?