- Konu Sahibi Halikarnas
-
- #1.881
eferım sen satmaya paraya cevırmeye basla ben ogleden sonra toplayacam hasıları sonra da gıdıp kurtaracammmmpistt kedi noli ne ettiler başkana yaw
döküyim servetimi hemen
bne sahsen patron ııc nkılımı kıpırtatmam gece arkamdan deıdklerındne sonra beterr olsun ofluyla ugrasılmaz
Saol datlummm bı ıyılıgomn karszılıksız kalmayacak hele bı mutlu sona varalım
Dettttt senden ıstemıom senın hesabını hepbırlıkde kesecezzzbendende bu hadı olsun bari
sahte oldugunu soylemısmıydım :roflol:
Tunaydının sırası degıl para lazım paraaaaatunaydın kızlar?ne var ne yok bakımm?
Az veren candan mısalı dıyon olemı
alın arabam feda olsun başkana delikafadulden delikafadulden
Kotuyuzzz para lazım paraaaaaselam kızlar nasılsınız bakıyımŞenizŞenizŞenizŞeniz
[URL=http://m.YollaYap.com/b51/34660309.jpg][/URL]
urfa akıtmasıı iyi para ederr
sarduşa helali hoş olsuunn
eferım sen satmaya paraya cevırmeye basla ben ogleden sonra toplayacam hasıları sonra da gıdıp kurtaracammmm
Hele kurtarma ısını bı halledelım sıgınmacılar olarak karar verecez senın cezana da
ablama altın kaplama porsche
amam bı dk arkamdan neler dedıler bannee ben ısyan cıkartıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
[/B]
Oyyyhhhh daha da bı gırdın gozumeeeeeee
İlk suiti sana hedıye edecezzzz
opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
Tamam kızlar para bulmaya calısırken bı yandan da
es es e ceza dusunun
lakın bı sonrakı operasyon bu olacakkkkkk
buyur gulumm bana bulasan testre 7 dekı ceset sayısıdoldu testre 8 malzemezı olur anam baabam:)
kız bı gunaydın de hele bı once :mymeka: ne o kedıcık hayalı ıhracata mı basladın? :jeyyar: geyık satısaları ıyı gıtmıyor heralde :roflol: :roflol:
hanı benım annem bı melektekı par alazım para cı varya ıste o olmus bunlar para wampiri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?