KK Kadn Snma Evi .

lahanam bebişim burda olmana sevindim,daa iyisindir umarım ,opuyorumnanaktanyalınız rahatsız olduğum bi durum vaadı,hasta yatağından rüşfet haa,sarduşum başkanım büyüksün,rüşfet kabul oluyo mu burda:jeyyar:

vereliniortak kaydirigubbakcemile mafoldumben kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2 vereliniortak kaydirigubbakcemile alkisalkisalkis delikafadulden :jeyyar: cokacimcoook zemuszemus opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5 :lepi: Şeniz kötükedihüso :içelim: :uhm: :mymeka: :teytey: :sm_cool: klava: a.s. :teselli: laelaelaelaelae

kıslar konuylan alakası yok ama bunları msn ye koydum pek bi tatlu oldularr delikafadulden

sen yanlış anlamışsın roşum rüşvet değil bunlarrr
başkanım sığınmaevini nasıl idare ediyo sanıyosunn
bağış oluyo bunlarrr
kedijik onları kasaya koyar lahanamada makbuz keserrr

iyidir çitosum
hami şimmm
göbüşünle sığınan arkadaşım
sen nasılsınnnnn

hadi kahvaltı hazırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

sağol kuşum bende iyiyim seni gördüm daha iyi oldumŞenizŞeniz
anacım sende olmasan aç aç bekliyoz buralarda kimse bakmıyor bize ellerine sağlık tatlım sofrada nefis görünüyor cokacimcoookcokacimcoook

afiyet şeker olsunnnnn
balımmmm
başkan daha uyuyo yardımcısı nerde acaba
sığınmaevini bırakıp gitmişlerr
bende kahvaltıyı bari hazırlıyem dedimmmm

günaydın canım, sağol.... nasıl gidiyor sığınma evinde son durumlar? herkes rahat mı odalarında? :jeyyar: opuyorumnanaktan
sığınıp gidiyoruz işte ben yatağımı değiştimiş olmanın uyku kaçıklığını yaşıyorum:))) senin yerin nasıl
la sen essah anlamamışsın ne bılem saka edın sandım
CEYİZ anacım kaydirigubbakcemile3
mıçımı yırttım nan anlamadım diye hoşşik ne işin var çeyizle evleniyon mu ceyis başkanı
afiyet şeker olsunnnnn
balımmmm
başkan daha uyuyo yardımcısı nerde acaba
sığınmaevini bırakıp gitmişlerr
bende kahvaltıyı bari hazırlıyem dedimmmm

iyi yaptın yevrum ben acıktım gene orta demli bi çay alim :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…