J
Juliet
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Halikarnas
- #2.181
neler var menüde öyle azım sulandı..vereliniortak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana ole gelıo mıllet burnuna kadar doydu
ogle degıl mı kızlarrrrr
:mymeka:
anladınız toplu halde sız onu
inci ve dıger sıgınmacılar xzakkum ıktısat yapıyım dıye sızeyemek vermemıstır buyrun yıyekk burda resmen sıgıntı oldukkk
![]()
neler var menüde öyle azım sulandı..vereliniortak
hayrola ya dayak yemek selbest fekat fekat nayir nolamaz yemek yemek yasakmi yaffffffffffff:çok üzgünüm:
hayrola ya dayak yemek selbest fekat fekat nayir nolamaz yemek yemek yasakmi yaffffffffffff:çok üzgünüm:
Dattt
yanlıs cevap verın cezasını
Evet burnumuza kadar doyduk dıyecekdınız
herbırınız 1/4 ekmekle 2 zeytın yemedınız mı?
sanki ben yedim de:mymeka: buzlukta ki dondurmayı almaya bile gitmedim:mymeka: ama aklım hep onda:1rolleyes:
meleğim senin bir topikin varopuyorumnanaktan sabah sabah konu başlığını :1shokkuyunca bir dalmıştım ki içeri:roflol: :roflol: :roflol:
http://www.kadinlarkulubu.com/aile-evlilik-cocuklar/276295-sakin-verme-anne.html
Aldın mııııııııııııııııııııı:uhm:
Attımmmmmmmm:uhm:
Yakaladın mııııııııııııı:uhm:
siginma evindedemi menü vardi yaf ensemde bi saplak hissettimdekafamçokkarıştı
kiz napiim ben siskoyum ama sükür bunlar kadar diil rahatladim biraz hekaydirigubbakcemile3
Ya bu yemeklerden istediğimiz kadar yiyebiliyoz mu ?cokacimcoook Açık büfe isteriz , açık büfe isteriz...:enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:
Başkanımıza duyurulur.. hihoyyyt
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kardeş şirket olunca:roflol: arada kaynatıyoruz:roflol:
Ya bu yemeklerden istediğimiz kadar yiyebiliyoz mu ?cokacimcoook Açık büfe isteriz , açık büfe isteriz...:enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:
Başkanımıza duyurulur.. hihoyyyt
cokacimcoookagzimin suyu akti iyimicokacimcoook![]()
Sana ole gelıo mıllet burnuna kadar doydu
ogle degıl mı kızlarrrrr
anladınız toplu halde sız onu
sanki ben yedim de:mymeka: buzlukta ki dondurmayı almaya bile gitmedim:mymeka: ama aklım hep onda:1rolleyes:
:çok üzgünüm:ama ama ben yemedimki ahanda herkez sahit daha yeni geldim yerlesemedimdi bile noluyo ya:çok üzgünüm:
iyide ben geyikhanede dayak neyim bilmezdim sadece atardim burda ne oldugumu sasirdim yaf:roflol:
ni balim noldukine???valla anliyamadim inan jetonum kareli sanirim bide parasütü var düsemedi gitti acliktandir kessin:roflol: