• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK Kadn Snma Evi .

benim yooook,malesef yurt disinda olanlara vermiyooo kazen.kazen demisken ben kazeni bugün rüyamda gördüm.tarif edeyim esmer uzun boylu,kot ve üstünde kirmizi cizgili gömlegi vardi,cebinden paket lastigiyle bagli bir tomar para cikardi,bana bu rüya yi yorumlayin bakayim canlarim,
satın almadıkki hediye sadece kargo ödedik:jeyyar:hihoyyyt:teytey:

canimsin,biliyorum tatlim ya,benim aklimda burda kaldi,ama malum kocis evde olunca,birlikte vakit gecirmeye calisiyoruz,gündüz geziyoruz,sen bilirsin calisirken buralarda hayat duruyor,anca isten eve evden ise

:teselli:bilmemmi balim bak pazar eeuropaparka geldik sizin oralara ayaklarimiza kara sular indi kizimizin gönlünü yapalim diye:teselli:seni cok iyi anlayabiliyorum tadini cikar balim:1hug:

heee o zaman ben bi büyük içsem demek ki brad pit gibi olcek bu:roflol::roflol::roflol:

olmadı onu geri ver sağaaa bu vur long u vereyim:roflol::roflol:

307_1.jpg

satın almadıkki hediye sadece kargo ödedik:jeyyar:hihoyyyt:teytey:
biliyorum canim,kargoya ödendigini,ama sanirim rüyamda gördügüm kisi kazen yani,gercekten kazendi.eger oysa gayet yumusak yüzlü falan...
:teselli:bilmemmi balim bak pazar eeuropaparka geldik sizin oralara ayaklarimiza kara sular indi kizimizin gönlünü yapalim diye:teselli:seni cok iyi anlayabiliyorum tadini cikar balim:1hug:
bende öyle yapiyorum canim,zaten bütün kis evde,bunalmistim,simdi bol bol gezicem valla:delphin:

Back
X