- Konu Sahibi Halikarnas
- #3.061
bizde oda çok alt üst var olmadı bahçede bi kaç oda daha var dur bi sayyım
valla tam mutfaklarıda sayarsak 10 oda var yetmezmi![]()
alkisalkisalkissüpermisssssssssssssssalkisalkisalkis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizde oda çok alt üst var olmadı bahçede bi kaç oda daha var dur bi sayyım
valla tam mutfaklarıda sayarsak 10 oda var yetmezmi![]()
satın almadıkki hediye sadece kargo ödedik:jeyyar:hihoyyyt:teytey:benim yooook,malesef yurt disinda olanlara vermiyooo kazen.kazen demisken ben kazeni bugün rüyamda gördüm.tarif edeyim esmer uzun boylu,kot ve üstünde kirmizi cizgili gömlegi vardi,cebinden paket lastigiyle bagli bir tomar para cikardi,bana bu rüya yi yorumlayin bakayim canlarim,
canimsin,biliyorum tatlim ya,benim aklimda burda kaldi,ama malum kocis evde olunca,birlikte vakit gecirmeye calisiyoruz,gündüz geziyoruz,sen bilirsin calisirken buralarda hayat duruyor,anca isten eve evden ise
sen tek başına oturur tv izlerdin:roflol::roflol: biz de kucamızda laptoplar kk dan sohbet ederdik:roflol::roflol:
sardunya kazen demişken sizinde önlüğünüz var mııııııııııı
hangisini kutluyon:roflol: kedijikin gidişinimi:roflol: şamar oğlanın gelişini mi:roflol::roflol:
sohbetınız bol kırmızılı olsun ben vınnnnn yarın görüşürüzzz duyan varsaaaaaaaaaaaaa
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıÇok üzgünüm çoook:roflol:kessin:roflol:
heee o zaman ben bi büyük içsem demek ki brad pit gibi olcek bu:roflol::roflol::roflol:
ayyyyyy ne çirkin ya rüyamda görsem korkarım:1shok:
biliyorum canim,kargoya ödendigini,ama sanirim rüyamda gördügüm kisi kazen yani,gercekten kazendi.eger oysa gayet yumusak yüzlü falan...satın almadıkki hediye sadece kargo ödedik:jeyyar:hihoyyyt:teytey:
bende öyle yapiyorum canim,zaten bütün kis evde,bunalmistim,simdi bol bol gezicem valla:teselli:bilmemmi balim bak pazar eeuropaparka geldik sizin oralara ayaklarimiza kara sular indi kizimizin gönlünü yapalim diye:teselli:seni cok iyi anlayabiliyorum tadini cikar balim:1hug:
resim ekleyenleri kıskanıyombenneyaptımkibenneyaptımkiCADIARZUCADIARZUolmadı onu geri ver sağaaa bu vur long u vereyim:roflol::roflol:
![]()
:roflol:kıs ben önlüğü napiiimmm:roflol::roflol:
şöyle pijama daatsa katılcam ankete de:roflol::roflol:
hadi bende kaçar
hepinize iyi sohbetle diliyorum yarın görüşmek üzere
tuttum bu fikri süpersin:içelim::roflolzaman esine yolla korksun gitsin yatsin:roflol:
olmadı onu geri ver sağaaa bu vur long u vereyim:roflol::roflol:
![]()
ahhhhhhhh bi ayrılabilsem her defasında buda son diye yazıyorum:enbuyukkk:opuyorumnanaktaniyi geceler tatli rüyalar canim madem kaciyonopuyorumnanaktan