Kk Meleim Erkekmi :))

oferta

yaşama sebebim oğullarım
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2009
3.938
218
173
İstanbul
kızlar cinsiyetini öğrendim erkekmiş canımın canı.rabbim hepinize yaşatsın bu mutluluğu allahım kucağımda görmeyide nasip et bana.

Canım benim , allah sağlıkla kucağına aldırsın.13. hafta da cinsiyet belli oluyor mu?Ay ben de heyecanlandım...

canım rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşallah
bende inşallah 10gün sonra öğrenicem
rabbim isteyen herkese nasip etsin...

aslında belki olmazda benim bebeğim haftasına göre 5 gün önden gidiyor benim hesabıma göre 13+3 ama ultrason ölçümlerine göre 14 haftalık gibi belk iondan görünmüştür.bide erkekler çabuk görüyormuş bir arkadaşımda öyle diyor.

canım rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşallah
bende inşallah 10gün sonra öğrenicem
rabbim isteyen herkese nasip etsin...

inşallah canım rabbim herkese yaşatsın bu mutluluğu sende sağlıcakla kucağına al bebeğini inşallah.

kızlar cinsiyetini öğrendim erkekmiş canımın canı.rabbim hepinize yaşatsın bu mutluluğu allahım kucağımda görmeyide nasip et bana.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Erkenden göstermiş annesine kendisini. Eeeee ne de olsa erkek çocukları anneye daha düşkün oluyorlar :roflol:

Canımmm ALLAH sorunsuz bi hamilelik ve doğum nasip etsin....Ne çabuk geçiyor zaman gamyoncuiremsu

masallah ogluna
benım oglumda 430 gram olmus cok tatlı bısey yakaydirigubbakcemile5

allahım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın cumlemize

Ofertacım minik oğluşun da sen de sağlıkla 9 ayı tamamlayıp sağlıkla huzurla kavuşursunuz inşallah... çok sevindim herşey yolundaymış, bak hemen sana cinsiyetini de göstermiş, çocukcağız demiştir ben gelene kadar anneme neler çektirdim bari meraktan kurtarayım diye... sağlıkla kal .. sevgiler... oğluşuna da sevgiler...

buarada ikrarcım sen hamilemiydin? daha burda duydum...ya da ben gözden kaçırdım...sağlıkla sen de kucağına alırsın inşallah...kusura bakma biraz geç oldu tebrik etmem kusura bakma.. sevgiler.

ay ne güzel, hemencecik göstermiş bebiş cinsiyetini, benimkide bir kıza benziyor bir erkeğe... hayırlısı bakalım,inşallah biz de biran önce öğreniriz.

inşallah sağlıcakla kucağına alırsın asker olduğu günleride görürsün canım

canımmm kendi yeğenimmiş gibi heyecanlandım şimdi....:))) şimdi sıra oğluşum kucağımda konusunu açmaya geldi :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…