Kk meleklerinin desteği

amylee000752

Aşkımeşimm <3
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2014
325
67
38
Kızlar bi tanıdığımız var. Kızları var liseye giden. Maddi durumları çok iyii değil. Giymediğiniz kıyafetleriniz varsa gönderebilirmisiniz. Ben kendiminkilerden veriyorum ancak tek tük oluyor. Kızlar genç malum sokağa çıkıyorlar. E ergenlik çağındalar. Yardım etmek içimden geldi. Sizlerden de destek olmak isteyen olursa sevinirim..

Nasıl ulaştıracağız ? Bedenleri nedir ben balık etliyim olur mu mesela ?

Nasıl ulaştıracağız ? Bedenleri nedir ben balık etliyim olur mu mesela ?
Bedenlerini bilmiyorum ama 3 kızı var birine olmasa birine olur mutlaka. Kızlara internete yazdığımı söylemeyeeğim tabii ki. Özelden konuşuruz bana ulaştırırsanız ben sizin adınıza kendilerine ulaştrıırım inş. ı

Belediyelerin projeleri var ikinci el degil sifir veriyorlar bahcelievlerde oturuyorum bade var aileleri belirleyip goturup giydiriyorlar

Belediyelerin projeleri var ikinci el degil sifir veriyorlar bahcelievlerde oturuyorum bade var aileleri belirleyip goturup giydiriyorlar
Ben kayserideyim böyle bir proje duymadım. Hem tanıdığım kadarıyla kızların gidip de oralardan giymeye çekineceğini düşünüyorum. Sonuçta ben bile verirken yamlış anlarlar mı diye düşünmüyo değilim. Bi de ergenlik çağındalar ki. O yüzden habersiz burdan yardımcı olmak istedim.

nerde yaşıyorsunuz??

yaşları kaç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…