Kk ne halin varsa gor artk..

utanmasa fetöcü ilan edecek abla, ah bu demokrasyyy belası

Dini ve siyasi içeriğin yasak olması kadar doğal ne var Allah aşkına? Çalıştığın kuruma git beş dakika siyaset yap bak bakalım başına ne geliyor, dışarıda konuşamaz sonra gelir burada ali ağa baş kesen olursunuz. İlahiyatciyim ve inan senin kadar beni rahatsız etmedi dini içeriğin yasak olması nedenini biliyorum çünkü. Zıt fikirler kutuplaşmalar olacak, hoş olmayan olaylar yaşanacak derken tam bir kaos ortamı. İlla ki bu siteden mi konuşmak gerekiyo arkadaşım fikir almak istediğin kişilerle özel iletişime geçersin güzel güzel de konuşursun. Siyaset zaten hak getire o konuya hiç girmeyeyim, kaç yaşına gelmiş insansınız kim bilir bu konuların kırmızı çizgi olduğunu ve o çizginin aşılması sonucunda ne gibi sorunlar çıkacağını bilmeniz gerekir. Banlanıyorsan sorarsın düzgünce cevabını da alırsın o konudan atlayıp başka başka konulara geçmenin ne alemi var

Siyasettin kapanmasına bende üzüldüm...
pek yorum yapmazdım...ama düşünceleri öğrenmek zevkliydi fakat yönetimin başı bela giriyorsa kapansın tabi ki de...
yine dini konular büyü vs konuşulmaması saçma
sonuçta inanan da var...birileri korkuyor diye konuşulmaması çok büyük saçmalık

Sanki amir misinin nesiniz hayatimda tanimadigim gormedigim site yoneticilerisiniz sizin herseyinizi kabullenmek zorunda degilim ..
Insanlar size uye olun diye yalvardimi ne bu havalar.Her yerin kurallari vardir girdinizmi kabul etmis sayilirsiniz.
Dertlerini buyuklere danissinlarmis kadin kocasinin erken bosalma sorununu kime danissin aileden mesela.
Onemsemiyosaniz cikar gidersiniz yeniden uyelik almak akil vermek cok onemsemeyin burayi bu kadar.

Ayyyyy kk olarak nasil uzulduk nasil uzulduk anlatamam. Tuh tuh, gitmesen?

Ay hayatimizdaki bu bosluk nasil dolar a dostlar. Ay kac gundur icimde kotu bir his vardi, buymus demek ki.

Te Allahim ya.

Bu sitede ne kadar yeni oldugunuz belli yoksa dini ve siyasi konular yüzünden çıkan kavgaları hakaretleri ne kadar insanın mahkemelik olduğunu bilirdiniz burada böyle ahkam kesmezdiniz milleti dinsizlikle adaletsizlikle suçlamak kolay insanlar nelerle uğraşmak zorunda kalıyor
Ayrıca 10 yılı aşkın kk üyesiyim daha hiç haksız ban yemedim

Boyle genis bir kesime hitap eden forumlarda din, siyasi icerik yasaktir zaten. Sonu kavga dovus ilk defa mi bir forumu kullaniyorsunuz anlamadim ki? Forumlarin kurallari budur sonra cok kisinin cani yanar, site yoneticileri de bir suru hukuki konuyla muhatap olmak zorunda kalir. Bu cagda bunlari bilmemek, bilse bile sindirememek cok ilginc geliyor bana.
Bu arada.. Mune Kazen

Kapanmak istiyorsanız nden buraya gelip bunu yazıyorsunuz ki? İsteyen kapanır amaç ne?
Misyonerlik yapıldığı için dini yorum yasak. Sonra her konuya konu sahibi musluman mi mezhebi ne dusunmeden vaaz veren çok bilmişler oluyor da ondan yasak. Alo fetva hattı değil burası.
Siz burada Müslümanlık propagandası yapamadığını için dinsizlikle itham ediyorsunuz ama benzerini bir Hristiyan yapsa siteyi de suclardiniz.
Ne gereksiz bir şey şu yaptığıniz.

İnsanların dinini bilmeden dinsiz diye yorum yapmak sizin imanınıza zarar verir. Bunu bilmeniz gerekirdi bu kadar yorum yaparken. Bir de insan karşıdakini değiştirmeye çalışır hep ama kendini değiştirmek aklına gelmez. Şu yorumlarınızı sürekli suçlarıyıcı dilde yazdığınız için çok itici buldum. Ve yorumlarınızı gördükten sonra hiç de boş yere ban yediğinizi düşünmedim.

Dini ve siyasi yorum yapmak istiyorsanız ki özellikle bunu belirttiğiniz için örneğim bu yönde oldu- o platformda sitelere giriş yapın.
Ben de öyle yapıyorum,burası daha kadınlarla ilgili sorunların tartışıldığı ve kadınsal dayanışmaya yönelik bir site.
Siyaset ve din uçsuz bucaksız iki kavram,tartışarak da bir yere varılmaz genellikle çünkü herkesin kendi doğruları vardır.Kimsenin kimseyi kırmasına gerek yok ayrıca konunun adli mecralara taşınmasına da gerek yok.
Abartmışsınız!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…