Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KK'da paylastigim bi konuyu telefonumu karistirirken esim gordu. Kotu tek kelime yazmamama ragmen buyuk kavga cikti.oyleki evi terk etme derecesine geldim. Ailesini sevmedigimi dusunuyo. Aksine ben onlari seviyorum.hic bi sorunum yok ailesiyle cok sukur. Ama o nedense nefret etrigimi dusunuyo. Diger meselemzde burda onlarla ilgili şeyler yazmis olmam. Ama ben yabani ve yalniz bi insanim. Yabanci bi sehirdeym.ailemden uzaktaym ve hic arkadasim yok. Ayrica hassas donemler geçiriyorum. Birileryle dertlesmeye ihtiyacim var haliyle.ben de derdimi sizlerle paylasiyorum suc mu bu.
Hem ben de onun ailesiyim beni nasıl bukadar kolay gozden cikarir aklim almiyo. Bunlari yazarken bile korkuyorum yine gorucek ve yine yanlis anlicak yeniden kavga edicez diye.
enişte kk cak ağzını burnunu kırarız alimallah al bunu da oku yalnız buldun kızı eziyorsun tabi yem etmeyiz uleeeeeeeenKK'da paylastigim bi konuyu telefonumu karistirirken esim gordu. Kotu tek kelime yazmamama ragmen buyuk kavga cikti.oyleki evi terk etme derecesine geldim. Ailesini sevmedigimi dusunuyo. Aksine ben onlari seviyorum.hic bi sorunum yok ailesiyle cok sukur. Ama o nedense nefret etrigimi dusunuyo. Diger meselemzde burda onlarla ilgili şeyler yazmis olmam. Ama ben yabani ve yalniz bi insanim. Yabanci bi sehirdeym.ailemden uzaktaym ve hic arkadasim yok. Ayrica hassas donemler geçiriyorum. Birileryle dertlesmeye ihtiyacim var haliyle.ben de derdimi sizlerle paylasiyorum suc mu bu.
Hem ben de onun ailesiyim beni nasıl bukadar kolay gozden cikarir aklim almiyo. Bunlari yazarken bile korkuyorum yine gorucek ve yine yanlis anlicak yeniden kavga edicez diye.
Kesinlikle kirici seyler yazmadim. Ailesi sonucta saygim sonsuz. Ama niye böyle oldu bilmiyorum.Ailesine karşı sıcak hissedemiyorsan bunda eşinin ailesinin de payı olmalı neden sadece sana tepki veriyor ki ?
eski konunu bilmiyorum da, çok kırıcı şeyler yazmadın herhalde ?
buna mı kızdı paşa bir şey de yok ki..Hayatımda ilk kez bu bayram ailemden ayrı gecicek. Artık evliyim. Ve mecburen eşimin ailesinin yanına gidicez. Aslında kötü insanlar değiller haksızlık edemem. Ama ben kendimi onların yanında yapayalnız ve yabancı hissediyorum. Ailesinin yanında eşim de bana daha soğuk davraniyo. Napicam bu günler nasıl gecicek hiç bilmiyorum. Ailemi, onların sevgisini çok özledim. Kendimi bi odaya kapatıp saatlerce aglayasim var. Belki size saçma gelicek ama durumum bu aslinda tum bunlarin sebebi benim yabani olmam.
Bunu okuyupta gelip sana sarilip üzülmediyse... üstesine birde kizdiysa... pes diyorum kocaniza pesssssssssbuna mı kızdı paşa bir şey de yok ki..
Konustum cok iyi biliyo. Ama ona gore yabanci insanlara ozelimizi anlatmak sacma. Halbuki ben dertlermi sizinle paylasnca rahatliyorum...KK nedeniyle kavga etmemişsiniz ki siz. Sizin yaşadığınız sorunları internet ortamında yazmanıza kızmış. Facete kız arkadaşlarla sohbet ettiğiniz bir mesajı okusa da aynı olurdu tepkisi.
Peki eşinizle kendinizi yalnız hissettiğinizi konuştunuz mu ?
Gercekten ozellikle evlenince ailesi hakkinda iyi bisey soylesem bile kotu algiliyo artik. Cok hassas. Kendimi fazlalik gibi hissettiriyo bazen..Yani ailesiyle ilgili en ufak şikayeti bile dışaırdan birine söylesen ters tepki veriyor erkekler. Düz mantık bakmıştır; ailemi bir dert olarak görüyor. Konunu bilmiyorum. Ama seni anlamalı, ailenden uzak, yalnız ve hassassın. Seni sokakta bile görmeyecek insanlarla dertleşiyorsun. Ona bunu anlat çünkü o şu an vay be ailem ene takmış, internetlere yazıp şiakyet edecek kadar diye algılıyor. KK kültürünü bilmiyor ki.
Onun haricinde yabani ve yalnızım demişsin, kendin için bundan sıyrıl.Kolaylıklar,
takılma erkekler otu b..ku içine atıyor sanki onlarda halt var gibi analarına yetiştiriyorlar..benim özelimden kaynanama ne dimi ama ..beni tanımayan insanların bilmesi daha iyi..en azından iyi kötü herkes kendi tarafınca cevap verir misss.Konustum cok iyi biliyo. Ama ona gore yabanci insanlara ozelimizi anlatmak sacma. Halbuki ben dertlermi sizinle paylasnca rahatliyorum...
Nerde anlayışlı duygusal erkek canım yüzde 80 öküz bunlarınbBunu okuyupta gelip sana sarilip üzülmediyse... üstesine birde kizdiysa... pes diyorum kocaniza pesssssssss
KK'da paylastigim bi konuyu telefonumu karistirirken esim gordu. Kotu tek kelime yazmamama ragmen buyuk kavga cikti.oyleki evi terk etme derecesine geldim. Ailesini sevmedigimi dusunuyo. Aksine ben onlari seviyorum.hic bi sorunum yok ailesiyle cok sukur. Ama o nedense nefret etrigimi dusunuyo. Diger meselemzde burda onlarla ilgili şeyler yazmis olmam. Ama ben yabani ve yalniz bi insanim. Yabanci bi sehirdeym.ailemden uzaktaym ve hic arkadasim yok. Ayrica hassas donemler geçiriyorum. Birileryle dertlesmeye ihtiyacim var haliyle.ben de derdimi sizlerle paylasiyorum suc mu bu.
Gercekten ozellikle evlenince ailesi hakkinda iyi bisey soylesem bile kotu algiliyo artik. Cok hassas. Kendimi fazlalik gibi hissettiriyo bazen..
Konustum cok iyi biliyo. Ama ona gore yabanci insanlara ozelimizi anlatmak sacma. Halbuki ben dertlermi sizinle paylasnca rahatliyorum...