Sizce bosanmali miyim fikir istiyorum

Eski konuyu da okudum da, normal değil tepkileriniz. Olayı krize çeviren sizsiniz.
İdare etmeyi, topu eşinize atmayı, onların aralarındaki muhabbetten uzak durmayı bilseniz gerçekten de hiç huzurunuz bozulmaz. Eşiniz o gün zaten anasına yeterince cevap vermiş, siz meseleyi kendinize çevirip krize döndürmüşsünüz. Yerlere yatmalar krizler geçirmeler sağlıklı tepkiler değil. Hakkınızda hayırlısı olsun. Boşanmanız sanki daha iyi olur çünkü sorunlarla baş edemiyorsunuz, süreci yönetemiyorsunuz.

Kv evine gitmeyip ,mesafe koymayı bilseydiniz eşiniz yine arkanızda olurdu.Surekli yarayı kaşiyorsunuz,kapansın diye beklemek yok....
Öyle hop diye kiraya çıkılmaz işe girin adama destek olun, Türkiye gerçeklerinden bir haber olmanız çok acı....

Evet aile binasında yaşıyorum eşimin ailesine önceden tanıyordum böyle değillerdi bir tatil planı yaptık eşimle kayınvalideme son dakika haber verdik diye çok sıkıntı çıkardı evime geldi kavga çıkardı eşim de ağzını açmadı onun yerine ben kavga ettim en sonunda ben annemin evine gidiyorum dedim kadın da bana git gönder bunu annesinin evine gitsin de kafasını dinlesin dedi eşim hala ağzını dahi açmadı önceden beni savunurdu halbuki çünkü kaynanamın dedikodusu çok vardır hep arkadan konuşur ve ben bunları duyup çok üzülüyordum İlk zamanlar o sebepten ondan hep mesafeliydim eşim deyip hep konuşurdu annesiyle benim eşime böyle davranma diye evime gelip kavga çıkaramazsın diye ben onunla kavga ettim bize neden karışıyorsun diye eşim tamam taşınacağız dedi ama şimdi de maddi kaygılar yaşıyor yani konu onun maddiyatı bizim huzurumuz değilmiş ben kendimi artık bu şeyin içerisinde değerli görmemeye başladın herkes kendini düşündür olmuş onun beni savunmaması iki çift laf söylememesi benim çok zoruma gidiyor eşime bu durumu çok sefer anlatıyorum annem ne dedi ki diyor hala annesinin evine bırak dedi ne dedi ki diyor mücadele edecek azim bende kalmadı açıkçası ben bunlar içerisinde hasta olacağım artık kendi akıl sağlığımla oynuyorlar eşim hiçbir şey olmamış gibi davranmamı evimde huzurlu olmamı bekliyor ama ben Çok kafaya takan biriyim ve çok hassas biriyim kafama takıyorum üzülüyorum ben senin yanındayım seni bırakmayacağım demesini bekliyorum o sadece umursama takma deyip beni geçiştiriyor kendime güvenip çocuk bile yapmak istemedim bu kadar yıl iki tan
e kedim var onları almasa çoktan belki gitmeyi düşünmüştüm ama nasıl hemen nasıl düzen kurarım bilmiyorum ailem zaten etkisiz eleman
Neden eşiniz yerine siz kavga ediyorsunuz ki? Hiç muhatap olmayın. Eşinizle plan yapmışsınız onu uygulayın, kadın cır cır konuşsun dursun size ne?

Bakın aile apartmanında ellerinin altındasınız, konum olarak yeterince dezavantajlısınız zaten ama buna rağmen başlarda eşiniz sizi yeterince savunmuş. Bakmış sizin çenenin de maşallahı var adam bi çekilmiş, sözümün bir hükmü yok demek ki o güveni hiç verememişim diye düşünmüş. Şimdi annesini korumuyor aslında, kadın milleti değil mi aynılar hep yesinler birbirlerini diyor. Öyle bir durum olmuş ki aslında ne kaynana ne de siz kârdasınız. Adam kendini dinlenme moduna almış siz birbirinizi yiyedurun.

Back
X