kk nın ablaları,kardeşleri bir bakın bana da:(

Aynı ben
İşte bilmiyorum ki nasıl oldu hersey bir anda oluverdi bir baktım kaçan ben kovalayan o . Bana geçen vatsaptan gelinlikci dukkanini çekmiş dışardan Vitrini onun resmini atmış ben şok
Yani demem o ki üstüne düşme bu kadar ama niz sana ne dersek diyelim elinde olmuyor insanın yine aynı şeyleri düşünüp duracak sin .
Sonra gerçekten bezeceksin birakcaksin kapatacaksin konuyu, sonra bir bakacaksin kahvenizi nasıl icersiniz diyorsun.
Hayırlısı olsun insallah hakkınızda , cok sevdiğim bir soz var .
Her nasip vaktine esirdir.
Zamana bırak Allah a bırak

Ya ben erkeklerin bu evlilikten korkma durumunu anlamıyorum arkadaş. evlilik tamamen erkek için yaratılmış bir müessese aslında. Özgürlüğü kısıtlanan kişi kadın. Eski hayatına donemeyecek olan kişi kadın. Hayatını erkeğini mutlu etmeye odaklayan kadın. Yemeği önünde ütüsü yapılı, yatağında kadın. aldatsa bile "sen beni ihmal ettin" diye suclanacak olan kadın. Çevredeki tüm baskıları yiyecek olan kadın. Boşansa dul damgasını yiyecek olan çocuklarıyla bir başına kalacak olan kişi kadın. Ama korkan çekinen erkek. Bu çelişkilidir yahuu

Genelde erkekler hevesli olur evlenmeye bir duzenim olsun falan diye . Evlilikten degisirsin diye korkmasi bana tuaf geldi 7 sene boyunca degismedin o zaman mi degiseceksin bir de neden aileniz tartisir diye dusunuyor ? En dogru sey icin herseyi acik acik konusun bence sen eminsin evlilige bu kadar isteklisin e 7 yilda olmus haklisin yani daha ne bekliyor ki

İnsallah Can'ım benim ya

Cok guzel yazmışsınız ya aynen büyük çelişki

Beklenecek hiçbirşey yok artık aileler biliyor para var isler var hersey var .ama konusmak istemiyorum iste ben söylersem bi anlamı kalmaz gibi geliyo sanki onu zorlayıp rest cekersem evliliğin de bi anlamı kalmazmış gibi.sonucta o istesin istiyorum.ailelerin görüşleri farklı Can'ım ondan.ama bunu biz ilk günden beri kabullendik aslında.

Siz kabullendiyseniz ailelerinize de kabullenmek duser . Gorus farkliligi sorun olur tabiki ama asilmicak bisey degil bence ailenize sevginizi inandirmaniz lazim saygi duyacaklardir . Dugun falan gectikten sonra eger yakin degillerse ara da bir gorusulur oda sorun olmaz bence hem . Bilmiyorum canim haklisin israr etmis gibi olmak istemiyosun ki karsinin istekli olmasini beklemen gayet dogal ah bu erkekler anlamak imkansiz birde kadinlar anlasilmaz diyorlar . Yapacagin seyi sen daha iyi bilirsin ama sıkbogaz etmek en yanlis sey olur yakin bi arkadasini mi konustutrsan fikirlerini ogren ne zaman hazir hissedicekmis ? 24 25 yasindayiz yazmissin aslinda erkek icin erken gibi ama sizin durum farkli 7 yil az degil fazla bile isinizde var bilemedim simdi biraz daha sabirla bekleyin

Sen gercekten kendine guvenir bir sekilde resti cek bakalim nasil sarsiliyor.O da farkinda senin yumusak davrandiginin isini yürütüyor.Seviyorsa kaybetmek istemez harekete geçer.Arada konu acip bozulup edip kendi kendini yeme.Bir kere konuş tam konuş.O zaman icindekileri o da ortaya döker merak etme...

aynen sıkboğaz etmek bana da yakışmaz zaten evlilik meraklısı gibi de olmak istemiyorum.o istesin o düşlesin istiyorum..arkadaşlar soruyor susuyor onların yanında.resmen ses çıkmıyor hani böyle ortamda bir gerginlik olur ya öyle.ben toparlamaya çalışıyorum ahaha daha zamana karar vermedik ya filan diye.ama mahçup oluoyrum istenmiyor gibiama sonra biraz zaman ggeçiyor kendi yeniden evi nerden baksak diyor vs.

,
hep şunu diyor,bence herşey çok hızlı yapılabilir ev almak 1 hafta eşyalar 1 hafta vs diyor.ben böyle olsun istemiyorsam diyorum.1 ay olur 3 ay olur sanki nolcak diyo. rest çekmeyi son aşama olarak düşünüyorum. artık ya ayrılıcaz ya evlenicez gibi.ama ondan önce acaba sanki tek hayatım o değilmiş gibi mi yapsam? hani kendimi çokca geri mi çeksem?

Bence arkadaşlar sorunca sen cvp verme bırak o mahçup olsun sana bakarlar sa sevgilini işaret et o cvp verecek imajını ver.Çok haklısın seven insan beklemek istemez çok gencin lafın danda bir şey anlamam ne demek kircagim çok ceviz var demek gibi gelio aklı dışarda olmayan adam evliliği hayatın bitmesi gibi algılama z bilakis acele eder.
Ben hayırlı işlerin uzatilmamasi taraftarıyım kaç yıl geçmiş en azından adı konmaliydi

Bence çözüm açık ve net. Rest çekmelisin tatlım.

Birini sevmekle birinin sorumluluğunu almaya hazır olmak bambaşka şeyler.
Evlilik çok başka bi dünya.
İnsan kendini yeterince hazır hissetmeden evlenirse bunalıma girer
Yani gerçekten de sevgililikle hiçbi alakası yok
İşin içine bambaşka şeyler giriyor
Geçim derdi yorgunluk aileler adetler ev işleri
Ve bunların çoğu güzel şeyler değil yani
Bence evlilik herkese uygun bişey değil herkes evlenmemeli
Evli ve gerçekten de sorunsuz mutlu kimseyi tanımıyorum
Erkek arkadaşının korkması haklı zaten daha yaşı küçük

Bencede adı konmalıydı kesinlikle

Ama madem hazır degil neden o zmn bana ara ara hayal kurduruyor ne bileyim damatlık baktım netten diyor.anlayamiyorum Cidden

Ama madem hazır degil neden o zmn bana ara ara hayal kurduruyor ne bileyim damatlık baktım netten diyor.anlayamiyorum Cidden
Çünkü seni kaybetmek istemiyo nedeni bu kadar basit
Ne desin ben daha evlilik düşünmüyorum mu desin
Kaldıramicanı biliyo seni de kaybetmek istemiyo
İdare ediyo işte kendince

Bence emin olamiyor . Sende diyorsun onun icinden gelsin diye demekki gelmiyor . Bu sekilde hadi evlenelim dese ne kadar saglikli bir evlilik olur ? Bunu da dusunmek lazim . Yaşinda normal biraz daha sabret bakalım . Yoksa sen haklisin sonuna kadar ama karsı taraf boyle olunca

Çok ilginç gerçekten . Bir daha kine damatlık gelinlik vs . söz ettiğinde biz önce yüzükleri takalım demelisin . O kolay bu kolay demekle olmaz bu işler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…