- 21 Aralık 2022
- 4.814
- 21.410
- 238
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
-
Ya neden maddi olarak mi zorKızım için istiyorum demişsiniz, ben çocuklarım için izmirden gidiyorum. Burada çocuk büyütemem, ki çok uzun yıllardır izmirdeyim, ortaokulda gelmiştim.
Bahsettiğiniz yerlerde 10 bin lira kira muhtemelen çok eski evlerdir. Eşinizin maaşı ne kadar? Ev kirası yok, arabamız var. 20 bin yetmiyor iki çocukla bize.
Ya neden maddi olarak mi zor
Yo asker değil.Maddi olarak evet, hayat zaten pahalı, biz dışarı pek çıkmadığımız halde zor bizim için,
Bir yerden bir yere gitmek çok uzak.
Şehir kalabalık, çocuğunuzun hemen her kesimden sınıf arkadaşı olur, velileri göremeyebilirsiniz bile.
Devir kötü, ergen bir çocuğu okula göndermek, dershaneye göndermek, çevresini iyi gözlemleyememek beni ürkütüyor.
Kirada oturacaksınız bir de, bahsettiğiniz yerler kira açısından pahalı yerler, eşiniz asker mi? Bahsettiğiniz bölgede askeri lojman da var eğer öyleyse kiraya çok para vermiş olmazsınız ama tabii sonrası yine düşündürücü olur
Yo asker değil.
Teşekkür ederim.
Sizin içinde hayır li si olsun
Teşekkür ederim.mesela hemen sorabilirim aslındaRica ederim, teşekkür ederimyine aklınıza takılan bir şey olursa sorabilirsiniz
Teşekkür ederim.mesela hemen sorabilirim aslında
buca hakkında bir fikriniz var mı.
Biutcemizle orada güzel yeni bir ev alabiliriz ama balçova ya çok uzak mi mesela yada buca da yaşanmaz deniliyor neden
Bu konuyu sanırım daha önce de açtınız.
Benim anlamadığım şey İzmir kızınıza ne katacak ki?
Kızı deniz görerek büyüyecekmiş. Konu sahibi için çok önemli bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?