Aynı durumdayız ben de 39+3 üm az kaldı doğumuma.aynı şeyleri ben de yaşadım vajinismus ve muayenede acı. Acı dolu bi çatı muayenesi geçirdim ama en son kararım normal doğum.şuan beklemedeyim. İş başa düşünce yapılır die düşünüyorum. Çok korkuyorum o ayrı :)
Aynı durumdayız ben de 39+3 üm az kaldı doğumuma.aynı şeyleri ben de yaşadım vajinismus ve muayenede acı. Acı dolu bi çatı muayenesi geçirdim ama en son kararım normal doğum.şuan beklemedeyim. İş başa düşünce yapılır die düşünüyorum. Çok korkuyorum o ayrı :)
Kızlar Doğum sancılarınıza yakın leğene sıcak su yapın oturun sonra kalkın dolaşın evin içinde bir daha sıcak suya oturun birde ara ara gelen sancılar değilde hastaneye gittiğinizde tam sancılanmış olun Allah'ın izniyle doğurursunuz inşallahbu arada benim ilk gebeliğim Rabbim nasip ederse bende normal düşünüyorum inşallah sıcak suya oturma mevzusu eski bir arkadaşım vardı zamanında ondan duymuştum çok işine yaramış inşallah sizede yardımcı olur Ne bilim paylaşmak istedim kızlar ikinize de ayrı ayrı ayetel kürdi okudum
Amin inşallah. 38de oldum muayeneyi. Doktor çatı müsait normal doğum yapabilirsin dedi. Çıkımda sorun yokmuş. Eğil kalk yaptım sadece.vücudumun her yanı ve çatı kemiklerim çok ağrıdığından bişey yapamıyorum. Eğilmede imkansız hale geldi artık.Ne guzel karar vermıssiniz en azindan ben hala karar da veremedim
Istiyorum ama başarmak icin caba sarf etmiyorum .
Neyse bakalim hayirlisi diyip bekliycez o zaman rabbim kucaklarimiza almayi nasip etsin ins.
Çati muayenesi kacnci hafta da oldu cnm
Birde yuzme yuruyus extra bisi yaptin mi acaba
Allah razı olsun canım. Valla sıcak suya oturma olayını yabancı bi vidyoda görmüştüm.kadın doğum öncesi sürekli yapıyordu. Sonra yine suda doğum yaptı. Doktoruma bi sorayım yarın :)Kızlar Doğum sancılarınıza yakın leğene sıcak su yapın oturun sonra kalkın dolaşın evin içinde bir daha sıcak suya oturun birde ara ara gelen sancılar değilde hastaneye gittiğinizde tam sancılanmış olun Allah'ın izniyle doğurursunuz inşallahbu arada benim ilk gebeliğim Rabbim nasip ederse bende normal düşünüyorum inşallah sıcak suya oturma mevzusu eski bir arkadaşım vardı zamanında ondan duymuştum çok işine yaramış inşallah sizede yardımcı olur Ne bilim paylaşmak istedim kızlar ikinize de ayrı ayrı ayetel kürdi okudum
Catinin musait oldugunu 2 yanda kemik var ona gore mi anliyo acaba. Benm giriste 2 yanda kemik var cok sert musait olmicak mi acaba. Hep sna soruyorum kusura bakma :)Amin inşallah. 38de oldum muayeneyi. Doktor çatı müsait normal doğum yapabilirsin dedi. Çıkımda sorun yokmuş. Eğil kalk yaptım sadece.vücudumun her yanı ve çatı kemiklerim çok ağrıdığından bişey yapamıyorum. Eğilmede imkansız hale geldi artık.
Amin cümlemizden yaparsınız kızlarrr yaparız Allah'ın izniyle gözünüzde büyütmeyin kafanızı rahat bırakınAllah razı olsun canım. Valla sıcak suya oturma olayını yabancı bi vidyoda görmüştüm.kadın doğum öncesi sürekli yapıyordu. Sonra yine suda doğum yaptı. Doktoruma bi sorayım yarın :)
Amin inşallah. 38de oldum muayeneyi. Doktor çatı müsait normal doğum yapabilirsin dedi. Çıkımda sorun yokmuş. Eğil kalk yaptım sadece.vücudumun her yanı ve çatı kemiklerim çok ağrıdığından bişey yapamıyorum. Eğilmede imkansız hale geldi artık.
Cümlemizden inşallah Balım yanında annen yada bir büyüğün muhakkak bulunacaksa yardımcı olsunlar yaparsın inşallah :)
Canım girişte kemik nasıl var ? Vajinada kemik olmaz ki yumuşak doku gibi.Çatı kemikleri daha yukarda kalıyor olması lazım. Vajinanın bittiği yerde.doktor ileri kadar sokuyor elini aşağı yukarı hareket ettiriyor sağ soldan çok.popondan çıkacak gibi bi baskı hissediyosun hatta.Catinin musait oldugunu 2 yanda kemik var ona gore mi anliyo acaba. Benm giriste 2 yanda kemik var cok sert musait olmicak mi acaba. Hep sna soruyorum kusura bakma :)
Yok benim de çoktandır çatı kemiklerim acıyor. 24 ten beri falan. Doktor bana da bişey olmaz dedi ama bazı arkadaşlara doktorları magnezyum vermiş iyi gelir die.Bende 28 haftaligim cnm ama cati kemiklerim şimdiden agriyor bazan cok zorluyor dr m normal dedi ama.
Seninki yeni yeni zorluyormus bnde neden erken başladi ki acep
Yok benim de çoktandır çatı kemiklerim acıyor. 24 ten beri falan. Doktor bana da bişey olmaz dedi ama bazı arkadaşlara doktorları magnezyum vermiş iyi gelir die.
İnşallah Can'ımSuan ailemden o kadar uzak tek basima bir sehirdeyim .
Ins denk gelir de sancilar baslamadan annem yetisir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?