Kk nın güzel anneleri tecrübe ve önerilerinize ihtiyacim var

Vajina girisini dusun. 2 yanda boyle sert bsy var ben kemik sandim. Ilskiye giremedigimde kontrol etmistim 2 yan cok sert yaa. Mesela yatiyosun ya sagi ve solu girisin sert yani esnemiyo 2 parmagimi araya 1 parmak girebilcek kdr ayirabiliyorum baskada acilmiyo

Kastığından öyle hissediyo olabilirsin ama vajinanın anatomik yapısında kemik yok die biliyorum.yanlış biliyo da olabilirim tabi.pubik kemikler daha yukarda.ilişkide bana da girmiyo gibi geliyo sanki bişey engelliyo gibi ama doktorlar öyle hızlı sokuyo ki aleti bakmıyorlar bile alışmışlar sen bişey anlamadan giriyor

Hadi yaa. Belki dicem alisik olmadigndan mi geriliyo acaba. Bdha kontrol etcm bi ara

Catinin musait oldugunu 2 yanda kemik var ona gore mi anliyo acaba. Benm giriste 2 yanda kemik var cok sert musait olmicak mi acaba. Hep sna soruyorum kusura bakma :)
Onu doktor muayenede anlıyor zaten,normal yapıp yapamayacağını.
Ben yapamadım normal ama sezeryandan da korkmadim.hix bişey yok inanın.hayirli doğumlar olsun hepinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…