zarifinci herşeyin hayırlısı tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Ekim 2012 3.665 3.118 173 13 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ghs #4.361 BitterKuzucuk .!.: biz de seni özledik canım :) hoşgeldin oğluşların nasıllar kuru şeyler evet iyi olmuyor.hadi bir gün yiyorsun ikini gün istemiyor insan. hoşgeldin gel tabi ama topiğimiz pek canlı değil :) Genişletmek için tıkla... hosbulduk canim. Topigin canli olmasi gerekmiyor benim icin bende cok giremiyorum calistigimdan dolayi
BitterKuzucuk .!.: biz de seni özledik canım :) hoşgeldin oğluşların nasıllar kuru şeyler evet iyi olmuyor.hadi bir gün yiyorsun ikini gün istemiyor insan. hoşgeldin gel tabi ama topiğimiz pek canlı değil :) Genişletmek için tıkla... hosbulduk canim. Topigin canli olmasi gerekmiyor benim icin bende cok giremiyorum calistigimdan dolayi
BirTutamMutluluk20 azerinnn Kayıtlı Üye 17 Aralık 2011 29.255 37.330 798 13 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ghs #4.362 zarifinci .!.: beni araniza alinnnnn :122: Genişletmek için tıkla... kiz senin zaten ugradigin bi topik yok mu
zarifinci .!.: beni araniza alinnnnn :122: Genişletmek için tıkla... kiz senin zaten ugradigin bi topik yok mu
rabia01 Guru Kayıtlı Üye 16 Ocak 2009 19.755 11.162 498 13 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ghs #4.363 zarifinci .!.: beni araniza alinnnnn :122: Genişletmek için tıkla... hosgeldin Ofeliya .!.: iyiyiz cok sukur canlarım gercekten özledım yaaa..hasta yatıyordum bu aralar kotu grıp oldun..oguluşlarda ıyı cok sukur bırı kreşte bırde karnımda:) siz nasılsınız nasıl gıdıyor?mandiş kızın nasıl nasıl? kucuk sen nsılısn?sınava hazırlanıyordun dıymı canım?evlılık nasıl gıdıyor? rabişde kelebekde ortalıkda yok..keşke eskısı gıbı toplansak... Genişletmek için tıkla... kiz ofeliam eskisi gibi zamanim yok bi ordayim bi burda dizi bölümünde daha aktifim zamanim olursa oda tabiki ,bu gidisle kendim dizi olup cikicam sen nasilsin canim ? kelebek gercekten tamamen izini yok etti mandisim hamilelik nasil gidiyor ? kizinin ismini düsündünmü ?
zarifinci .!.: beni araniza alinnnnn :122: Genişletmek için tıkla... hosgeldin Ofeliya .!.: iyiyiz cok sukur canlarım gercekten özledım yaaa..hasta yatıyordum bu aralar kotu grıp oldun..oguluşlarda ıyı cok sukur bırı kreşte bırde karnımda:) siz nasılsınız nasıl gıdıyor?mandiş kızın nasıl nasıl? kucuk sen nsılısn?sınava hazırlanıyordun dıymı canım?evlılık nasıl gıdıyor? rabişde kelebekde ortalıkda yok..keşke eskısı gıbı toplansak... Genişletmek için tıkla... kiz ofeliam eskisi gibi zamanim yok bi ordayim bi burda dizi bölümünde daha aktifim zamanim olursa oda tabiki ,bu gidisle kendim dizi olup cikicam sen nasilsin canim ? kelebek gercekten tamamen izini yok etti mandisim hamilelik nasil gidiyor ? kizinin ismini düsündünmü ?