- 25 Ağustos 2014
- 21.219
- 50.841
- 798
- Konu Sahibi meredithgrey
-
- #4.661
Saçını sarı yapması hfjkskfkskfOrası da ayrı bir saçmaydı. Koskoca bakan/milletvekili oğlunu (korayın babasının mesleği böyle bir şeydi tam hatırlamıyorum) sırf namusumuzu kirletti ayağına aşkı memnu cemileyle evlendirdiler. Saçmalığın bu kadarı
Bir de metressin sen metressss edasıyla Hande'ye saldırmaları yok mu?Orası da ayrı bir saçmaydı. Koskoca bakan/milletvekili oğlunu (korayın babasının mesleği böyle bir şeydi tam hatırlamıyorum) sırf namusumuzu kirletti ayağına aşkı memnu cemileyle evlendirdiler. Saçmalığın bu kadarı
Koray'ın b.k borusuna bakışıOrası da ayrı bir saçmaydı. Koskoca bakan/milletvekili oğlunu (korayın babasının mesleği böyle bir şeydi tam hatırlamıyorum) sırf namusumuzu kirletti ayağına aşkı memnu cemileyle evlendirdiler. Saçmalığın bu kadarı
Hişşşş bizim için kaos arıyorNiye o kadar uzak kaldın sen de, 100 sayfa nee
Gülsüm'ün o evde kendini asması pekiOrası da ayrı bir saçmaydı. Koskoca bakan/milletvekili oğlunu (korayın babasının mesleği böyle bir şeydi tam hatırlamıyorum) sırf namusumuzu kirletti ayağına aşkı memnu cemileyle evlendirdiler. Saçmalığın bu kadarı
Gülsüm bdvde kayın aile konusu açacak bir karakter gibi değil mi ya?Koray'ın b.k borusuna bakışı
ama itiraf edin fakirliği dibine kadar hissettiren tek dizi,Koray'ın b.k borusuna bakışı
yellozdan vazgeçemeyen kocam için saçımı sarıya boyattim, sizce ise yarar mı kocam bana döner miGülsüm bdvde kayın aile konusu açacak bir karakter gibi değil mi ya?
Millet Hande'yi linçlesin diye konu açardı kesinyellozdan vazgeçemeyen kocam için saçımı sarıya boyattim, sizce ise yarar mı kocam bana döner mi
gulsum de şey derdi 'sen de metressin ondan böyle konusuyorsun'Millet Hande'yi linçlesin diye konu açardı kesin
Biri çıkar kocan seni sevmiyor, boşa derdi. Sonra ortalık karışırdı.
Aynı şey değil mi ya, 3 çocuklu olan vardı ya, kocası eski sevgilisini unutamamış hani, dkkdkffk ben namusumla mı geldim diyodu bişi diyodu ahahahMillet Hande'yi linçlesin diye konu açardı kesin
Biri çıkar kocan seni sevmiyor, boşa derdi. Sonra ortalık karışırdı.
Niye asıyor?Gülsüm'ün o evde kendini asması peki
Eski sevgiliye yazmıştı di mi? Aile başı açık diye istememişti zamannda.Aynı şey değil mi ya, 3 çocuklu olan vardı ya, kocası eski sevgilisini unutamamış hani, dkkdkffk ben namusumla mı geldim diyodu bişi diyodu ahahah
Hahahah evet. Hala gelmiyor çiçeğim.Eski sevgiliye yazmıştı di mi? Aile başı açık diye istememişti zamannda.
namus meselesiNiye asıyor?
Kadına yazan kocası ama kocayı değil de kadını paralamak istiyordu.Hahahah evet. Hala gelmiyor çiçeğim.
Onlar için totom çikiyor ama bitiyorumNerdesin gadın bizi sensiz bırakıyon iki popo üç biseps uğruna
24 saat spor mu yapiyon bibim, valla enerjine bayılıyorum benim toto sandalyeye yapisti kaldiOnlar için totom çikiyor ama bitiyorum
Koca velinimet çünkim.Kadına yazan kocası ama kocayı değil de kadını paralamak istiyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?