- 19 Mayıs 2020
- 47.781
- 214.707
- 598
- Konu Sahibi meredithgrey
-
- #7.241
Sizin ikinci üyelik falan sanırım, çikolata 2023 de aktif değildi. Belki o da başka hesapla burdadır.Çok eski üyeler vardı ya bazıları şu an napıyor nasıl merak ediyorum....sevdiğim üye çikolakavetürkkahvesi vardı
Yok değil dışarıdan takip ediyordum yorumlarını beğenirdim. bilemiyorum belki de birçok eski hesap yeni üyelik ile buradadırSizin ikinci üyelik falan sanırım, çikolata 2023 de aktif değildi. Belki o da başka hesapla burdadır.
Birçok eski hesap burda olmayacak bir şey, tespit edilirse hesaplar birleşir.Yok değil dışarıdan takip ediyordum yorumlarını beğenirdim. bilemiyorum belki de birçok eski hesap yeni üyelik ile buradadır
Yok çikolata için başka bir hesapla buradadır belki dediniz ya ona göre dedimBirçok eski hesap burda olmayacak bir şey, tespit edilirse hesaplar birleşir.
@vivelamour feliscatus olarak nick değiştirmişti şuan üyeliği iptal görünüyor.Hayır, aralarda demiş ki yeni hesap bunları nereden biliyorsun demeyin, ben vive... Ur, oradan hatırladım, ifşa olmus kapatmış. Bu da oldu sanırım
Hoşgeldin kim ki o?ne kadar da güzel konuyu kaçırmışımbenim de gözlerim şu bi türlü evlenemeyen nicki aradı adını hatırlamıyorum en son gelinliğini falan babası almıştı sonra ayrılmışlar mıydı neydi günde 85 tane konu açıyodu
hoş buldum, ya hani vardı ya markette çalışıyomuş evlenecek diye tazminatını alıp çıkmış vs. önce her gün benim ne zaman sevgilim olacak diye konu açıyordu sonra biriyle nişanlandı kıza hiçbir şey almamışlardı hatta izmirdeydi galiba. herkesi unutup bunu hatırlamamHoşgeldin kim ki o?
Ha Nur diyon. Ayrıldı birleşmedi en son, uzun zaman oldu naptı bilmiyorum.hoş buldum, ya hani vardı ya markette çalışıyomuş evlenecek diye tazminatını alıp çıkmış vs. önce her gün benim ne zaman sevgilim olacak diye konu açıyordu sonra biriyle nişanlandı kıza hiçbir şey almamışlardı hatta izmirdeydi galiba. herkesi unutup bunu hatırlamam
Ha Nur diyon. Ayrıldı birleşmedi en son, uzun zaman oldu naptı bilmiyorum.
Hatırlıyor gibiyim ama bulamadım.ayy bin nickli nur bi tane de diyarbakırdan yazan vardı 3 yıl pariste yaşadım şimdi londrada yaşıyorum burda çıplak dolaşsalar kimse bakmıyo Türkiye berbat falan diyodu ipden diyarbakırda olduğu çıkmıştı hahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?