- 8 Nisan 2023
- 5.405
- 47.581
- 478
- Konu Sahibi meredithgrey
-
- #5.041
Ay bu neeeBakin sizle ne paylaşıcam bu yeni yavrusum geçen hafta gelicekti bugün geldi
Kara vicdanlı burcundahoş isimde bulamadık daha
Ekleme yapayım
ailurophile Geçen demistim sana hanı Bdv bir konu vardi ya ondan sonrası
Eki Görüntüle 3306113
Akrep+ yükselen başak biri olarak diyorum ki bu akrepler ne ettiii sizeeAkrep değilse vurmazlar.
Nasıl oynuyor bahçede ordan oraya nasıl mutluAy bu neeeşöyle bir şeyi nasıl bırakırlar acayip tatlı
Bayıldım pareNasıl oynuyor bahçede ordan oraya nasıl mutlu
Sevimli yaramaz bir şey
Ben de akrebim ama bizi pek sevmezlerAkrep+ yükselen başak biri olarak diyorum ki bu akrepler ne ettiii sizee
SevmesinlerBen de akrebim ama bizi pek sevmezler
Ben de bunu full izlemiştim diğerleri parça parça. Ve hep aynı gibi geliyordu onlar kadın oyuncudan sanırım.Ben de sadece bunu seyrediyordum. Diğerleri çakma geliyordu.
Ben de akrebim ne çok akrebiz burdaBen de akrebim ama bizi pek sevmezler
YouTube'da aramamalıyım, aramamalıyımAz önce okudum. Namibyada Bi gelenek varmış. Gelinin kız kardeşleri düğünden önce damadı erekte etmeye çalışıyorlarmış. Eğer başarılı olurlarsa evlilik iptal oluyormuş aldatma potansiyeli var diye. Videosu da var gelinin kardeşlerden biri adamın yüzüne oturmuş diğeri de üstünde twerk yapıyor. Canım vatanım.
Kendi burcuma baktım canım sadece, ama kesin sizin de berbat bi yanınız vardırBoğaya neler dediler o gruplarda. Bizim boğazımızla alıp veremedikleri ne bilmiyorum yemek için yaşamak suç mu
Gece koyun ya da Baget (bunu bir influencer'da görmüştüm). Çok tatlıBakin sizle ne paylaşıcam bu yeni yavrusum geçen hafta gelicekti bugün geldi
Ekleme yapayım
Eki Görüntüle 3306113
Siyah bir evcil hayvanım olsaydı, ismi kesinlikle Gece olurdu. Geceyi de çok sevdiğimden, belki düşünürsün bu ismiBakin sizle ne paylaşıcam bu yeni yavrusum geçen hafta gelicekti bugün geldi
Ekleme yapayım
Eki Görüntüle 3306113
Yigenlerim Dark koyalım diyorlar yada Tarcın bende Tarcın olmaz dedimGece koyun ya da Baget (bunu bir influencer'da görmüştüm). Çok tatlı
Ben köpeğim veya kedim olunca adını Yulaf koyucam , lütfen kimse çalmasın afsfsfs
Zeytin veya kömür.Yigenlerim Dark koyalım diyorlar yada Tarcın bende Tarcın olmaz dedim
Annemde karabiber diyor
Teşekkür ederim bu benim evde 3 sokakta toplam 5.köpegimSiyah bir evcil hayvanım olsaydı, ismi kesinlikle Gece olurdu. Geceyi de çok sevdiğimden, belki düşünürsün bu ismiGüle güle büyüt Pare
Arama bence hiç hoş görüntü değil.YouTube'da aramamalıyım, aramamalıyım
İnşallah hepiniz yükseleninizin özelliklerini taşıyorsunuzdurBen de akrebim ne çok akrebiz burda
Ya da Behlül koyun ironi olsun.Zeytin kedim var
Kömür abim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?