- 30 Kasım 2019
- 12.743
- 40.966
- 598
- Konu Sahibi meredithgrey
-
- #6.641
Bu kısmı tanıdık geldi.Bir kadın vardı doktordu eşi olacak ayıdan şiddet görüyordu. Hatta kulak zarı delinmişti tokattan
Geri kalan boşanma evlenme kısmını sonradan güncelleyerek konuya eklemişti. Belki sen ilk halini okumuşsundur da oradan hatrinda kalmistir. Hatta tokat attığında ilk başta kadını eve mi odaya mi ne kitlemişti.Bu kısmı tanıdık geldi.
Evet büyük ihtimalle dediğin gibi oldu. Ben de 2013'ten beri dışarıdan okuyordum siteyi geç üyelik aldım.Geri kalan boşanma evlenme kısmını sonradan güncelleyerek konuya eklemişti. Belki sen ilk halini okumuşsundur da oradan hatrinda kalmistir. Hatta tokat attığında ilk başta kadını eve mi odaya mi ne kitlemişti.
Takıntılı herif isterse dağlar kadar sevsin bi b.ka yaramıyor. Çok duyuyorum böyle 3 yıl 5 yıl peşinden koşup evlenince cehennemi yaşatan takıntılı aşık hikayeleri.Ben buradaki çoğu ilginç konuyu üye olmadan önce okumuştum ya. Ne nicklerine bakmışım ne başka şeylerine. Ama bir konu vardı yıllardır hatırlar ama bulamam. Bir kadın vardı doktordu eşi olacak ayıdan şiddet görüyordu. Hatta kulak zarı delinmişti tokattan. Eninde sonunda boşandı tekrar evlendi hatta ikinci evliliğinden kızı olmuştu. Pırlanta gibi kızım oldu demişti hiç unutmam.Boşandığı adam buna çok yalvarmış ama sonra tekrar evlilik yoluna gitmiş. İkinci kadın hukuk mezunuymuş hatta adam evde ilk eşinden olan yüzüğü sakliyormuş kadın konu sahibine ulaşmış sormuş niye bosandiniz falan diye. Muhtemelen çoook eski bir konu bu.
Haklısın kâtip zaten boşandıktan sonra çok peşinde koşmuş tekrar cendereye almak için. Konu sahibi şey yazmıştı hukukçu bulmuş üst düzey kadınları ağına düşürüyor bu herif diye.Takıntılı herif isterse dağlar kadar sevsin bi b.ka yaramıyor. Çok duyuyorum böyle 3 yıl 5 yıl peşinden koşup evlenince cehennemi yaşatan takıntılı aşık hikayeleri.
Belki de sildirdi konuyu, ifşaat şüphesi olunca siliyorlar.
Ovhaaa! Başıma gelse selamı okurdunuz netLanet olsun sebebi neydi ki
kutudan çıkan yılan !
kapı çaldı kapıyı açtım yerde bi paket süslenmiş adım yazılmış heycanlı heycanlı paketi açıyorm bn bide lanet olsun paketin içinden ölü yılan çıktı ellerim titriyo hala kam yaptıı bunu bnmle kmsenin bi derdi yok lanet olsn aglayarak yazıyorum bunlarııwww.kadinlarkulubu.com
Bizim arkadaş bize şaka yapmak için çantasına oyuncak yılan koymuş sonra kendi de unutmuş. Kortej varmış aramaya denk gelmiş, kadın polis çantasını açınca çığlığı basmış, diğer polisler de bomba var filan sanıp koşmuşlar jdjdjkdkdkLanet olsun sebebi neydi ki
kutudan çıkan yılan !
kapı çaldı kapıyı açtım yerde bi paket süslenmiş adım yazılmış heycanlı heycanlı paketi açıyorm bn bide lanet olsun paketin içinden ölü yılan çıktı ellerim titriyo hala kam yaptıı bunu bnmle kmsenin bi derdi yok lanet olsn aglayarak yazıyorum bunlarııwww.kadinlarkulubu.com
Fake sanırım.Lanet olsun sebebi neydi ki
kutudan çıkan yılan !
Bu konuyu ben de hatırlıyorumBen buradaki çoğu ilginç konuyu üye olmadan önce okumuştum ya. Ne nicklerine bakmışım ne başka şeylerine. Ama bir konu vardı yıllardır hatırlar ama bulamam. Bir kadın vardı doktordu eşi olacak ayıdan şiddet görüyordu. Hatta kulak zarı delinmişti tokattan. Eninde sonunda boşandı tekrar evlendi hatta ikinci evliliğinden kızı olmuştu. Pırlanta gibi kızım oldu demişti hiç unutmam.Boşandığı adam buna çok yalvarmış ama sonra tekrar evlilik yoluna gitmiş. İkinci kadın hukuk mezunuymuş hatta adam evde ilk eşinden olan yüzüğü sakliyormuş kadın konu sahibine ulaşmış sormuş niye bosandiniz falan diye. Muhtemelen çoook eski bir konu bu.
Detay biliyorsan çok sevap alcan.Bu konuyu ben de hatırlıyorum
ufak bir detay söyleseler bulacağımDetay biliyorsan çok sevap alcan.Ben nick falan hatirlamiyorum çünkü. Tek hatırladığım PPsi yeşil renkti.
Ah tam adamına sordun malesefDetay biliyorsan çok sevap alcan.Ben nick falan hatirlamiyorum çünkü. Tek hatırladığım PPsi yeşil renkti.
ufak bir detay söyleseler bulacağım
Lanet olsun sebebi neydi ki
kutudan çıkan yılan !
Belli olmaz kocamı asker arkadaşı ayarttı, özünde iyi biridir diyen olabilir. AfsgshsAynısının barışanlısı yoktur bence
At kafasıSadece görümceme küçük bir sürpriz yapmak istemiştim. İnsanlar çok nankör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?