- 19 Mayıs 2020
- 47.781
- 214.708
- 598
- Konu Sahibi meredithgrey
-
- #7.221
Gangster mi?Eski meşhur gangster pardon fakelerdendir, bir sürü üyelik almış, ifşa olunca kazen hepsini birleştirdi, aşure gibiBir uyeliği de mazley, aşiret gelini, kızımı koruyamadım dıye konusu var:)
Ahhahhhahh KK gangsteriGangster mi?
Fakat hakkı yenmez, kalıteli fakeydi, sürdürülebilir enerjisi vardıGangster mi?
Ben yokken o varmış yad etmiş oldukFakat hakkı yenmez, kalıteli fakeydi, sürdürülebilir enerjisi vardı
O nasıl oluyorAhhahhhahh KK gangsteri
Vaktımizi çaldı, oysa atom parçalayabilirdik o vaktimizdeO nasıl oluyor
Gece olmuş millet uyumuştur gshsMaziye karışan kişiler hakkında sohbete bar mısınız güzel qızlar?
Ne geceler ne gündüzler gördük mü, gördük. Gönlü olan dedikoduya gelir mi gelsinGece olmuş millet uyumuştur gshs
Aynı saatte mi başlayacağız dedikoduyaMaziye karışan kişiler hakkında sohbete bar mısınız güzel qızlar?
Başlayın buyrun hemen dahil olalım. Malatya olur Antalya olur nerden varsa ordan devamAynı saatte mi başlayacağız dedikoduya
Ben birazdan uyurum erken olsun
Denizliligenc gerçekten konuları birbiri ile o kadar tutarsızdı ki acaba evli olduğu kuyumcu eşi olduğu onlarda mı hayal ürünüydü o üyeyi hep merak etmişimdir gerçekte kimdi acabaay birde denizliligenç vardı, cümle alem evlatlik alabilmek için sıra beklerken kendisi 2 günde evlat edini vermişti
Şu kk da bir amcasinin oglunun kendisine tecavuz ettigini soyleyen, intihar edecegini soyleyip arkadasiymis gibi buraya mesaj atan üyeyi birde cavidanı tek geçerim
o sıkıp sıkıp gidiyordu ya sürekli sacma sapan seyler yaziyorduDenizliligenc gerçekten konuları birbiri ile o kadar tutarsızdı ki acaba evli olduğu kuyumcu eşi olduğu onlarda mı hayal ürünüydü o üyeyi hep merak etmişimdir gerçekte kimdi acaba
Gerçekte kimdi neydi acaba anlattığı hiçbir şey gerçek değildi zaten çok tutarsızdı bir okudum okumuş birini isterim diye yazmıştı bir arada eşim lise mezunu anlaşmak önemli demişti öyleo sıkıp sıkıp gidiyordu ya sürekli sacma sapan seyler yaziyordu
ya şoyle trolledigini anliyosun ama kisinin siteye verdigi bilgiler birbirine uyunca ispatlayamadigin surece trol trol olarak kaliyo gibi bir sey kurallari cignemedigi surece.Gerçekte kimdi neydi acaba anlattığı hiçbir şey gerçek değildi zaten çok tutarsızdı bir okudum okumuş birini isterim diye yazmıştı bir arada eşim lise mezunu anlaşmak önemli demişti öyleiyi trolledi insanları
Çok eski üyeler vardı ya bazıları şu an napıyor nasıl merak ediyorum....sevdiğim üye çikolakavetürkkahvesi vardıya şoyle trolledigini anliyosun ama kisinin siteye verdigi bilgiler birbirine uyunca ispatlayamadigin surece trol trol olarak kaliyo gibi bir sey kurallari cignemedigi surece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?