- 9 Eylül 2007
- 21.427
- 66.417
- 1.123
- Konu Sahibi KankamStyle
-
- #1.061
Gicik oldum sana butonu da olsun lutvennn :)
Koptum geldim calisiyor. :))
surrender :44:Alıntı yapmadan Sör'den bahsettim. Oldu mu Sör?
ben böyle yapıyorum ve emın değilimkimseye bildirim gitmedi mi yahu Eki Görüntüle 754032 resmı tıklayınız
Oyle bir ozellik yok , kendini daha fazla kandirma. :)
hatta; "çok iticisin, allah ailene sabır versin, yav he he" de olsun
bir de benden bahset bakalım gelecek miyim?ama iyi bahset, mesela mikemmel bir kız de, allahım yok onun gibi bir dene daha de heh öyle de işte
olmaz mı yahu, nettende baktım
var öyle bir özellik
Office uyuzsun butonu olsun sana ozel. :)
Varda burada yok, baglantili degil.
Office uyuzsun butonu olsun sana ozel. :)
Varda burada yok, baglantili degil.
bak bu geldi
demek ki şuan aktif değilyoksa neden kazen koysun ki
Cudana: Herkesin onu Pınar Altuğa benzettiğini söyleyen Cudana, bir kendisinin benzetemediğini vurguladı.
Datlucadu: Pınar Altuğun oyunculuğunu beğenmediğini söyleyen Datlucadu, Altuğ için Kazık yutmuş gibi dedi.
Azerin: Haber merkezimizi ziyarete gelen Azerin, röportaj tekliflerine açık olduğunu belirtti.
Kadesa: 2. kademeye tayinini istedi. Kendisine, hakkında en hayırlısı olsun diyoruz.
Office: Yeni projeleri olan Office, Omegazin ekibine yakalandı. Ekibimizden sürünerek kaçmaya çalışan Officein, gelecek günlerde kiminle ortak konu açacağı merak konusu.
Surrender: Bilgisayarını yenileyen Sör, Gelsin yeni müzik konuları, tutmayın beni gâri. dedi.
Beba, YaseminA ve Nurlum: Omegazinin sıkı takipçilerinden. Kendilerine teşekkürlerimizi iletiyoruz.
Leonela: Kankamla damar şarkılar dinleyip hüzünlenen Leon, kendisine en çok Demir Attım Yalnızlığa adlı parçanın dokunduğunu söyledi.
Kankam: Yeni aldığı bilgisayarda sorun yaşayan Kankamın, aslında sorunun usbde olduğunu anlaması üzerine, önceden üretici firmaya saydırdığı maile ne cevap verdiği hala merak konusu.
Ebushh: Yakın zamanda üyelik iptali yaptırdı.
Parkon: Bir aydır siyaset topiğinden çıkamadığını belirten Parkon, Artık kulvar değiştirdim, Omegazine kazık çakiciğim. dedi.
G-string_Giyen_Su_Aygırı: Bir süredir gözükmeyen Su aygırı, bunun sebebinin, oğlunun rahatsızlığı olduğunu belirtti. Kendisine, geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.
Greenjade: Yeni patronu olan Kankamın da cimri çıktığını belirten Jade, Zaten bonkör patron olmaz, doğanın kanununa aykırı bu. dedi.
Limon: Huzurunu kaybettiğini ve aramaya çıktığını söyleyen Limona, Omegazin ekibi olarak, onu sadece kendi içinde bulabileceğini söylüyoruz.
Gelinim: Akşamları dondurma keyfi yapmayı çok sevdiğini söyleyen Gelinim, çikolatasız dondurmaya, dondurma demeyeceğini kaydetti.
Elossa: Omegazini ziyarete geldi, hoş geldi. Haber merkezimize, hamilelikle ilgili güzel haber getirmesi dileğiyle
Adriana07: İkinci üyelik olduğu tespit edilen Adriananın, kim olduğu merak konusu
_AS_ : Omegazin Akşam Postasını harika bulduğunu söyledi. Kendisine teşekkürlerimizi iletiyoruz.
AmyWinehouse: Müzik Kutusunun demirbaşlarından olan Amy, uzun süredir gözükmemekte. Umarız hayatında her şey yolundadır.
Gülümsün: Kendisinin her şeye boş veremediğini söyleyen Gülümsün, eskiden ona Boş koy topraaaam! " diye tavsiye veren arkadaşını hatırladı. Omegazin ekibi olarak, biz de bu sözü çok tuttuğumuzu belirtiyor ve tüm sıkılanlara Boş koy topraaaam! diyoruz.
BDV: KK tarihinde bir ilk... Aynı konu içinde gelin - görümce tartışması yaşandı, daha sonra, tarafların isteği üzerine konu kaldırıldı.
Son Dakika! Sitemizdeki teknik gelişmeler sonucunda, artık mesajımıza alıntı yapıldığında bildirim gelmekte. Bunu ilk fark eden Cudana oldu. :)
hangi konuydukaçırmısım sanırım gelın ce görümce konusu
Gelin buraya konu acti. Gorumce ona buradan cevap verdi. Bende atlaya atlaya okudum uzun konuydu. Mune konuyu kaldirdi.
benım için büyük bir kayıp olmuşne zaman oldu bu
ve gelınle görümce tanıdıklar mı?
yaaa, nedense hep kaçırıyorum böyle konuları
Gelin buraya konu acti. Gorumce ona buradan cevap verdi. Bende atlaya atlaya okudum uzun konuydu. Mune konuyu kaldirdi.
Buyuk kayip.KK tarihinde ilkti. Fazla girmesem de hic kacirmiyorum boyle konulari. Sonuna mutlaka yetisiyorum.
Ailesi gelinin buraya yazdiklarini okuyormus. O da onlara buradan cevap verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?