KK Omegazin :)

Kim hamile Melekcim, Kadesa mi? cok memnun oldummmm, insaallah saglikla sona erer...Hamileler cogaliyorlar bu sene ne güzelll
Yakında bütün topikler hamilelik topiğine dönecek mia.
Sen nasılsın canım,oğluş nasıl
yeni sayımız için dedin Amin demeyi unuttum...

Aminnnnnnnnnnnn

Sizbiz sendede var galiba magazincilik potansiyeli

Sağ ol canım.

KK'dan her türlü haber olur: Duyurular, banlananlar, kapanan konular, üyelik iptalleri, tartışanlar, kavga edenler...

Bol aksiyonlu bir site sonuçta burası.

Ellerinize sağlık yine çok güzel

Yuh yani fake üyeninde böylesi.

Yakında bütün topikler hamilelik topiğine dönecek mia.
Sen nasılsın canım,oğluş nasıl

Sizbiz sendede var galiba magazincilik potansiyeli

iyiim canim benimmm, sisimm, agirimmm, hep acim:))) yaa benimki biraz agir geciyor yastan dolayi..Bide kilo cok oldu artik, diet de yapamiyorum:))

ayricaaaaaa kizim geliyor insaalllah teyzesiii:))) iki doktor da yanildi...Artik kiz kesin eminiz diyorlar:))

PŞŞŞT yaşında ne varmış,bende o yaştayım ,genciz daha bikere

20 likleri cebimizden çıkartırız,seninki ilk hamileliktendir,ilk hamilelik daha ağır geçiyor

Demek kızmış,Allah hayırlı evlat versin tabii,ama her anneye bir kız çocuğu şart canım ,çok sevindim.

bendeeeeee.....Ben hep kizim olur benim diyordum zaten, ilk erkek dediklerinde cok sasirmistim. Elbette evladin kizi erkegi olmaz ama kiz olsun camurdan olsunn:)) esim de her seferin herseyden önemlisi saglik li bir erkek evlat olmasi derdi:))

yasim hamile olmasam umurumda degil...Ama hamileleikte beni fena vurdu. 20 li yaslardaki hamileler ile benim aramda dünyaaa kadar fark var..Hayirlisiyla bir dogurayimda normale bir döneyimmm:))) su kilolardan bir kurtulayimm....

Ayyy maşallah kızına o zaman... biraz şakacı olacak herhalde doktorları bile kandırmış muzur

kadesa* çok sevindim hayırlısıyla kucagına alırsın inşallah

hayırlı olsun sanal gazetemiz benim için iyi oldu hiç bişeyden haberim olmuyordu hehehe

kızlar ben kaçar..kendinize iyi davranın.. kadişe önce üzüp sonra güldürdüğü için çok slmmımı,tebrik ettiğimi söyleyin...herkesi Çok öpüyorum

Hamile mi?
Ona göre sevineceğim de!

Bu arada ben KADESA'nın kızı olmasını istiyorum. O yüzden KIZ diyorum.
İki oğlanın üzerine bir kız yakışır. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…