KK Sakarya İFTAR buluşması yapıyoruz...

yazdıktan sonra gordüm yeşilgözlümm ablam geliyosun dimiiii

gümüşş kafayı bozmuşsun sen :)
ama çokkk sevindim görüşüyoruz akşamaaaa

teşekkür ederim arkadşlar ben 20 yaşındayım anaokulu öğretmenliği yapıyodum buraya gelince bıraktım şuanda ev hanımıyım ve bütüngün evde gerçekten çok sıkılıyorum ilgilenecek birşey yok dediğim gibi bir arkadaşımın tavsiyesiyle buraya üye oldum ve iyiki olmuşum galiba yeni arkadaşlar bulucam burdan

beyaz toprak
cano
nilyy
panterim
gümüşboncuk
yeşilgözlüm
haydec
haydecin kızı
iftardan sonrada pisim çaya gelecek başka varmı kıslarrr ben bu kadar biliyorum...hihoyyythihoyyyt

sanırsam yerimiz ayrılmadı..iftarı simit yiyerek açarsak şaşırmayın...kafamçokkarıştı

beyazımla konustum simcik 10 kısılık yer ayırtıyorum kk adına kıslar bırazdan cıkcam carsıyaaa

beyazımla konustum simcik 10 kısılık yer ayırtıyorum kk adına kıslar bırazdan cıkcam carsıyaaa

canım sanırım 10 kişi değiliz..sen yine 6 veya 8 kişi olabiliriz de..orda mahçup olmayalım...birde sor bence kadınlar kulubü adına yer ayırtıldımı diye..çünkü nilyy ayırtıracaktı tatlım...dışarda olursa ii olur..haden sana kolay gelsin

canım sanırım 10 kişi değiliz..sen yine 6 veya 8 kişi olabiliriz de..orda mahçup olmayalım...birde sor bence kadınlar kulubü adına yer ayırtıldımı diye..çünkü nilyy ayırtıracaktı tatlım...dışarda olursa ii olur..haden sana kolay gelsin

taam kusum sorarım ayırtırım lıstede 9 kısı gorunuo sanırım

taam kusum sorarım ayırtırım lıstede 9 kısı gorunuo sanırım

yok canım benim listede 8 kişiyiz..sonradan pisimle roşum gelecek...opuyorumnanaktansonradan bir pisiden aldığım habere göre roşumda bizlerle..çay faslına yetişecekler...

Son düzenleme:
Daha rezervasyon yaptırmadınızmıı:1shok:

Geçen akşam gittik rodiye içerde yer vardı ama dışarısı doluydu..Haberiniz olsun açıkta kalmazsınız gibii..:delphin:

Bakarsınız bizde yemeğe oraya geliriz sefkilimle...
opuyorumnanaktan

Daha rezervasyon yaptırmadınızmıı:1shok:

Geçen akşam gittik rodiye içerde yer vardı ama dışarısı doluydu..Haberiniz olsun açıkta kalmazsınız gibii..:delphin:

Bakarsınız bizde yemeğe oraya geliriz sefkilimle...
opuyorumnanaktan

gelin boşwerimde..şu kk lılar grubu bi görsün sefkilini...hadin hayırlısı..ufukta yaza düğün görünüyormu..bak şimdi çeyiz de lazım sana...kaydirigubbakcemile5 :dance:

Back
X