- Konu Sahibi Hellomyfriends
-
Bende de vardı ama bilemedimŞöyle kvalide, elti, görümceli kavgalı çekişmeli konular ilgi çekiyor genelde
Hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız
Teşekkür ederizHepinizi çok seviyorum iyi ki varsınızevin içinde eş kısıtlaması yaşayan ben için çok iyi sevinç kaynagisiniz
Hayirrrhadi ama yaaağğğğğğ
Eskiden bilinmiyordum şimdi bilineyim diye mi uğraşıyorsunuz.Bulamaz çok bilindik biri değildim
o değilhımmm geçenlerde bir arkadaş öyle yaptı eşi görmüştü o sen misin nicki hatırlamıyorum ama
Ben görüyorumProfil kapalı konuları göremedim
değilim dedi eveto değil
Açtı o zamanBen görüyorum
Ben göremiyorum neden acabaBen görüyorum
Çok saçma düşünmüşsünüz,bilinsem bana katkısı ne ? Mizah anlayışı olan geyik olduğunu anlar zaten de neyseEskiden bilinmiyordum şimdi bilineyim diye mi uğraşıyorsunuz.
O zaman geyik bölümüne açabilirsiniz. Burası doğru yer değilÇok saçma düşünmüşsünüz,bilinsem bana katkısı ne ? Mizah anlayışı olan geyik olduğunu anlar zaten de neyse
Evet ya Gaziantep'i konuşcaadık daha, ne küsen...? Dut dut deyip duruyon, bizim dut'la mı derdin var acabahemşooooo çktıydık kimsin bakımmm
ahahah bak olabilirEvet ya Gaziantep'i konuşcaadık daha, ne küsen...? Dut dut deyip duruyon, bizim dut'la mı derdin var acaba
yok yaa macera arayan bir arkadaş. Arada çıkıyor böle cavidana ve popüler konulara özenenler ya da kıskananlaraa dut abla mıymış bu arkadaş ?
yok yaa macera arayan bir arkadaş. Arada çıkıyor böle cavidana ve popüler konulara özenenler ya da kıskananlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?