- Konu Sahibi Hellomyfriends
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de vardı ama bilemedimŞöyle kvalide, elti, görümceli kavgalı çekişmeli konular ilgi çekiyor genelde![]()
Hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız
Teşekkür ederizHepinizi çok seviyorum iyi ki varsınızevin içinde eş kısıtlaması yaşayan ben için çok iyi sevinç kaynagisiniz
![]()
Hayirrrhadi ama yaaağğğğğğ![]()
Eskiden bilinmiyordum şimdi bilineyim diye mi uğraşıyorsunuz.Bulamaz çok bilindik biri değildim![]()
o değilhımmm geçenlerde bir arkadaş öyle yaptı eşi görmüştü o sen misin nicki hatırlamıyorum ama
Ben görüyorumProfil kapalı konuları göremedim![]()
değilim dedi eveto değil
Açtı o zamanBen görüyorum![]()
Ben göremiyorum neden acabaBen görüyorum![]()
Çok saçma düşünmüşsünüz,bilinsem bana katkısı ne ? Mizah anlayışı olan geyik olduğunu anlar zaten de neyseEskiden bilinmiyordum şimdi bilineyim diye mi uğraşıyorsunuz.
O zaman geyik bölümüne açabilirsiniz. Burası doğru yer değilÇok saçma düşünmüşsünüz,bilinsem bana katkısı ne ? Mizah anlayışı olan geyik olduğunu anlar zaten de neyse
Evet ya Gaziantep'i konuşcaadık daha, ne küsen...? Dut dut deyip duruyon, bizim dut'la mı derdin var acabahemşooooo çktıydık kimsin bakımmm![]()
ahahah bak olabilirEvet ya Gaziantep'i konuşcaadık daha, ne küsen...? Dut dut deyip duruyon, bizim dut'la mı derdin var acaba![]()
yok yaa macera arayan bir arkadaş. Arada çıkıyor böle cavidana ve popüler konulara özenenler ya da kıskananlaraa dut abla mıymış bu arkadaş ?
yok yaa macera arayan bir arkadaş. Arada çıkıyor böle cavidana ve popüler konulara özenenler ya da kıskananlar