- 8 Haziran 2021
- 274
- 653
- 18
- 27
- Konu Sahibi Hellomyfriends
Seninle uzaktan aşk yaşıyorduk en sonhangi konuyu açtınız acaba ben görmedim mesela![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seninle uzaktan aşk yaşıyorduk en sonhangi konuyu açtınız acaba ben görmedim mesela![]()
Belli oluyorEvet vardı
Anlamıştım. Kimsin sen?Evet vardı
evett aynenn öyle olduu konuşmalarında mantıklı gelince dedim bu benim dediğimi dedii daha ne yazıyimmSeninle uzaktan aşk yaşıyorduk en sonyazdıklarımızı begeniyorduk karşılıklı,öyle uzaktan uzaktan..
Ohü öhüBelli oluyor
Sorun varsa sor bak gelenler oldu![]()
SöylemezAnlamıştım. Kimsin sen?![]()
Hadi biz çıkalım arkadaşlar sorusu yokmuşOhü öhüşimdi de ben vazgeçtim
hemşooooo çktıydık kimsin bakımmmBoşver eskiye mazi derleer![]()
Seninle dövüşmediysek problem yokBoşver eskiye mazi derleer![]()
antepliyim dedi dün bana nevroş sıkıştırsak mıHadi biz çıkalım arkadaşlar sorusu yokmuş![]()
biz yaşlandıkNasıl hızlı hayatlar var.. Geleli 2 gün oluyor forumun her kademesini çözüyor, 150yi geçkin mesaj sayısına ulaşıyor ve küsüyor. İnanılmaz.![]()
Bence tekrar barıştıNasıl hızlı hayatlar var.. Geleli 2 gün oluyor forumun her kademesini çözüyor, 150yi geçkin mesaj sayısına ulaşıyor ve küsüyor. İnanılmaz.![]()
Söyleyemem geçmişimi bilmemelisinizhemşooooo çktıydık kimsin bakımmm![]()
kesin çok kavga ettin sen ondan saklıyorsunSöyleyemem geçmişimi bilmemelisiniz![]()
Gelelim 3 sene oluyor bu yeni üyelikNasıl hızlı hayatlar var.. Geleli 2 gün oluyor forumun her kademesini çözüyor, 150yi geçkin mesaj sayısına ulaşıyor ve küsüyor. İnanılmaz.![]()
Yok valla hiç kavgam olmadı.kesin çok kavga ettin sen ondan saklıyorsunbarı baş harfini de
Tarzından çok sürmez bulurlar ondan dikkatli olGelelim 3 sene oluyor bu yeni üyelik![]()