- 8 Haziran 2021
- 274
- 653
- 18
- 27
- Konu Sahibi Hellomyfriends
AmaçBiz buluruz bir şekilde![]()

Kusmedim aile sorunlarımı yazmıştım bilinmesin diyeiki dkkada şenlendirdin burayıı daha ne olsunn küsme artıkk![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AmaçBiz buluruz bir şekilde![]()
Kusmedim aile sorunlarımı yazmıştım bilinmesin diyeiki dkkada şenlendirdin burayıı daha ne olsunn küsme artıkk![]()
Yok yok o değilim vallaanlaşılmamak için yapıyor olabilir mi acaba smi çıkmıyor ama isim mi değiştirdi![]()
anladımm canımm o zaman beraber küselimmAmaç
Kusmedim aile sorunlarımı yazmıştım bilinmesin diye
Baktım oda üyelik iptali yapmış ve nick değişikanlaşılmamak için yapıyor olabilir mi acaba smi çıkmıyor ama isim mi değiştirdi![]()
allah allah kimsin de bari merak ettikYok yok o değilim valla![]()
Amaç, merakAmaç
Sen kk üyeleri seninle ilgilensin istemedin miAmaç
yaaa adını ne yapmış arıyorum bulamıyorum yaaBaktım oda üyelik iptali yapmış ve nick değişik![]()
Yazdım işte aile sorunlarım vardı yazmıştım aileden biri görünce yeni açtım onu kapattirdimAmaç, merak![]()
Arama canım demek bilinsin istemiyor bir sorun olmuşyaaa adını ne yapmış arıyorum bulamıyorum yaa![]()
Bulamaz çok bilindik biri değildimArama canım demek bilinsin istemiyor bir sorun olmuş![]()
peki canım ne yapalım umarım o bizi bulurArama canım demek bilinsin istemiyor bir sorun olmuş![]()
hımmm geçenlerde bir arkadaş öyle yaptı eşi görmüştü o sen misin nicki hatırlamıyorum amaYazdım işte aile sorunlarım vardı yazmıştım aileden biri görünce yeni açtım onu kapattirdim
gıybete düşkün konularŞöyle kvalide, elti, görümceli kavgalı çekişmeli konular ilgi çekiyor genelde![]()
İsterse bulur canımpeki canım ne yapalım umarım o bizi bulur![]()
haklısın canım peki en azından şüphem kalmadıİsterse bulur canım![]()
Yok hayırhımmm geçenlerde bir arkadaş öyle yaptı eşi görmüştü o sen misin nicki hatırlamıyorum ama