KK ya uylelik artik o kadar kolay degil

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
al işte sorunun hası. Cevapları alalım lütfen:)

Evet zepp haklı cevaplayın bakem soruyu:mymeka:
Sonra da 6 adet fotoğraf
Savcılıktan eyi hal kağıdı alın
Sora bana gelin size bi ikametgah kağıdı verim mıktar olaraktan. Kayıt için koridoru geçin soldan ikinci kapı Elif'in odası. Sizi şöle bi süzsün uygun olup olmadığınıza karar verip uygundur mührü bassın. Sonra evraklarınız takibe girsin. Kazen'in imzası için yane. 1 ay içinde belli olur. Arada uğrayıp danışmaya sorun bakalım üyeliğiniz hangi aşamada. Ha eğer bu arada yoğunluktan dolayı evraklarınız kaybolursa yapcak bişi yok tekrar üyelik başvurusu yapın.
(Bürokrasi mi üzerime adam tanımam valla:1yes2: )

Hay ağzına sağlık Krdi.

Yalnız unuttuğun birşey var kanımca, psikolojik deli değildir diye bir sağlık raporuda alınması lazım. İtiraf ediyorum Benim raporum sahte , sahteeeee:sm_cool:

iyiki uzun yıllar önce üye olmuşum yoksa yanmıştım:)))))

aaa zepp bu ne yaa :)) iyiki bende zamaninda uye olmussum.. zor girerdim kkye :))

:dance: :dance: Buldum Buldum cevap: ln3 :dance:
Üyeliğe hazırlık kursları verilir :Roflol: :Roflol: :Roflol: K.K.'ne giriş sınavına hazırlık, garantili :Roflol: :Roflol: :Roflol:

Bu soruyu hangi süper zeka buldu çok aradınız mı:))))şartları ağırlaştırmışsınız yahu,iyihal vesikalık foto,evlilere evlilik cüzdanı da sorcanız mı muhahahaha, şii kocamın sabıka kaydını da çıkaram mı:))))) tüm sülaleyi araştırmak lazım malum sonra benim sülalem şöyle sertifikalı tek taşımı da alırım biz hanımağa gibiyiz süperde zekiyiz diyenler çıkabiliyor:))))koptum burda,danışmada kakuşla kuzu kapama otursun,ikisi bir olup üye adaylarını zıvanadan çıkarırlar,üye adayı üyeliğini göremeden danışmada kafaya huni takıp çıkar muhahahahaahaa

ne kadar şanslıyım.. iyki zamanında üye olmuşum. annem beni kadir gecesi doğurmuş galiba.. baksana soruyu çözdüm, herşey hazır bi iyi hal kağıdım yok.
yırttım neyseki üyelik yenilemek gerekmiyormuş.

Üye olmaya niyetlenenlere duyurulur.:Roflol::Roflol:

Bu işte bir yalnışlık var ama fisfisfis,
Aysellen Cadu kafa bu soruyu hayatta çözemezler
onlarda bu kabiliyet nerde :Roflol::Roflol:

çok güel yaa benim zamanımda böyle şeyler yoktu valla ::))):sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…