kk yönetimi demokrasiyle mi diktatörlükle mi yönetiliyor??

egeli21

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2013
24
1
6
Diyarbakır
2013 haziran annesiyim.

2013 haziran anneleri topiğimizde hamilelik sürecimizi paylaştık. doğum yaptık devam ettik. bi süre sonra sadece bebekler konuşuldu orda. ama bazılarımızın başka şeyleri de konuşmaya ihtiyacı vardı.

sevdiğimiz bi arkadaşımız yeni bir topik açtı. haziran anneleri ordan burdan. sadece 2013 haziran anneleri değil geçmiş yıllardan haziran anneleri de vardı.

neyse uzatmadan , topiğimiz çok aktifti. 2013 haziran topiği bu kadar aktif değildi. nedendir bilinmez 2013 haziran annelerinden bi arkadaş çıktı geldi topiğimize. neden 2 topik açıldı dedi. bazılarını liderlik sevdasında olmakla suçladı.

sonrasında 5 arkadaşımız banlandı. 2 arkadaşımızın banlanmasına bişi demiyorum . ama diğer 3 nün banlanmasına çok şaşırdım. birazda buna tepki olarak banlı arkadaşımıza şifremi vererek topiğe girmesini teşvik ettim. bunun suç olduğunu biliyordum ama banlanıp kk dan uzaklaşmak işime geleceği için göze aldım.

sonra kazen topiğe geldi ve 1907 adlı kişiyi savunan bi açıklama yaptı. kk da eski bi kullanıcı sayılırım. olay çıktığında herkesin banlandığını bilirim. 1907 kullanıcısı da banlansaydı durumu çok net anlardım. ama banlanmadığı gibi birde üstüne saunuldu.

neyse bizim topik sahibi arkadaşımız buna alındı ve üyeliğini sildirmeye karar verdi. burda çok sağlam dostluklar edinmiştik. birimiz çıktığı zaman diğerleirmizin kalmasının anlamı yoktu. bi kaç arkadaş daha çıkmak istedi.

hadi buraya kadar herşeye tamam diyelim. işler bundan sonra çok tuhaf bir hal almaya başladı. biz başka bi sitede topiğimize aynen devam ediyoruz. fakat ilginç olan şu ki topiğimizdeki herkesin kk daki üyeliği silinmiş, yada kapatılmış herneyse. yani ban falan değil.

ben zaten üyeliğimi sildirmek istiyordum benim için sorun değil. ama ilginç. talebiniz üzerine üyeliğiniz silinmiştir diyor. pardon hangi talep?? ben böyle bişi talep değil ima bile etmedim. dedim ya sorun değil ben zaten sildirecektim.

amaaa daha da ilginç olan burada başka topiklerde de faaliyeti olup kesinlikle üyelğini sildirmek istemeyip, kk da devam etmek isteyenlerin silinmesi. mesela merve02, ucon...

belki tanırsınız arkadaşlarınızdır. ve açıklama aynı. talebiniz üzerine. pardon hangi talep???

kazen bey, hepimizi susturduğunuza göre bi açıklama yaparsınız şimdi dimi??

ha birde demeden geçemeyeceğim, şurda ufacık bi sitede böyle antidemokratik uygulamalar, karatmalar, susturmalar yapılıyorsa ülkemizin geçmişteki ve bugünkü durumlarına şaşmamak gerek sanırım.

cevap almak istediğim bir soru daha var.

haziran ordan burdan topiğini kapattınız. kapalı kalsaydı sizi gene tutarlı bulur ve anlardım. fakat siz gittiniz bu topiği 2013 haziran anneleri topiğiyle birleştirdiniz??

haziran ayında doğum yapmış herkes aynı topikte yazmak zorunda mı?? ki birinin açılma ve kullanılma amacı çok farklıyken

ben çokk üzüldüm böyle olmasına ..
dağılmayız elbet bi yerlerde buluşuruz ..
ama neden kk değil.. biz burda tanıdık birbirimizi ..
ve tüm olanlara rağmen kadınlar kulubü güzel bi site..
sadece yönetimle anlaşamadık..
keşke daha ılımlı olabilselerdi..
ben hatalıydım kabul ediyorum ve cezalandırıldım onada okey ..
cezam bitince kaldığım yerden devam ederim dedim
ama daha cezam bitmeden olanlar oldu ve site yönetimi resmen bizi kuş yavrusu gibi bir bir sırtımızdan tutup attı ..
keşke böyle olmasaydı ..

Anlatmışsınız fakat ben hiç bişey anlamadım o sebebtendirki yorumda almıyor konu..Diğer arkadaşlarda anlıyamamıştır

topiğinizde tartışmalı sohpetlerler mı geçti yada birbirinize ağır laflarmı ettiniz

çok uzamasın diye detaya inmedim. öyle yada böyle bazı arkadaşlarımız kk dan ayrıldı.

benim burda sorun ettiğim neden üyelik sildirme talebi olmadan sıradan herkesi siliyorlar. tam sayı bilmiyorum ama bir 10-15 kişi var yani. ve aralarından bazıları kesinlikle silinmek istemiyordu.

burdaki esas sorun bu yani. buraya kadar geldiğimiz noktayı sorgulamıyorum çünkü yönetim bunu anlasaydı zaten daha önce bunlar yaşanmazdı.

neden herkes siliniyor?? bunun cevabını bekliyorum.

Son düzenleme:
Anlatmışsınız fakat ben hiç bişey anlamadım o sebebtendirki yorumda almıyor konu..Diğer arkadaşlarda anlıyamamıştır

tatlım haziran annelerinde iki topik vardı biri bebiş dışında da konuşalım stres atalım diye açılmıştı ama diğer topikten birisi geldi ortalığı karıştırdı.
bunun üzerine yönetim suçlu suçsuz yazan yazmayan olaya karışmayan kim varsa sildi ya da banladı kimseye de bi açıklama yapmadı durum bu...
yıllardır burda eski arkadaşlarıyla görüşen köklü dostluklar kurmuş kişilerin bile konuyla ilgili hiç yorumları olmamasına rağmen sırf haziran annelerinin ikinci topiğinde bulunuyorlar diye üyelikleri iptal edildi silindi veya banlandı her neyse işte...

Son düzenleme:
ben gayet ıyı anladım..
ıkı kez topıkce yasadık bunları..
bızlerınde uyelıgı ıptal edılmıstı..
davamızda kendımızce haklı olsakta,
sırf bırlıkte olabilmek adına özrumuzu dıleyıp gerı gelmıstık..

tekrardan uyelık ıptalınız yakındır..

bıraz dıkkatlı yazdım..MECBUREN:))

kısaca anlatayım :

biz 2013 haziran anneleri topiğinde tanıştık ..
orda hamileliğimizi geçirdik..
ve sonra çocuk dısında da muhabbetler etmek istedik ve bi arakdasımız bizim isteğimiz üzerine bi topik daha actı
haziran anneleri ordan burdan şurdan diye
orda hayata dari herşeyi konusmaya başladık yaklaşık 5 ay gayet güzel sohbetler döndü
ve iyice samimi olduk ..

ama diğer topiğimizide unutmadık oraya çoluk çocuk mevzularını yazıyoduk
diğer topiğe ise eşler kayınvalideler komşular arkadaslar sosyal hayata dair paylaşımlarda bulunuyoduk
ve bi hafta kadar önce birisi çıkıp geldi ve tek bir yorum yaptı

diğer topikte geçinemediğimizi ve ayrı baş çektiğimizi söledi..
topiği kuran arkadasımızın ikilik yaptıgını ve lider olma sevdasıyla ortalığı karıştırdıgını söledi

ve assssla böyle bişey yoktu
ve bizlerde ona yorum yaptık böyle bişey yok diye ..
ben ve bi arakdasım biraz agır konustuk kabul ediyorum ..
ama 2 kişi harici diğerleri böyle bişeyin olmadıgını güzel bi dille anlattılar

ama buna rağmen ben o arkadaşım ve 5 kişi daha toplam 7 kişi ban yedik ..
bizler banlanınca diğer arkadaslarımızda söylenmeye başladılar doğal olarak
bu adil değil dediler ..
ve KaZen isimli site yöneticisi kesinlikle hakaret içermeden adil olmadıgını söyleyen herkesi banlanmaya başladı
ve ardından top gitti kavga bitti diye bi msj atıp topiğimizi kapattı ..

ordan ban yiyen başka bi arakdasımızda bunun açıklayıcı sebeplerini öğrenmek için
buraya bu konusuyu actı..

bende merakla cvp bekliyorum ..

biz ayrılıp başka bi yerden birlikteliliğimizi devam ettirme kararı aldık. sıkıntı yoktu yani. ama bi baktık herkesin üyeliği silinmiş. bazı arkadaşlarımızın burdan dış gebelik yada tüp bebek topiklerinden uzun yıllardır birlikte olduğu arkadaşları vardı. onlar ayrılmak istemiyordu ve üyelik silinecek bişi yapmadılar yada yazmadılar.

onları neden sildiler?? tuhaf ve komik bi şekilde herkesin üyeliği silindi. normalde umrumda değildi. diğer taraftan hala aktifiz ve konuşuyoruz. ama bu sabah arkadaşlarımız bizde silindik dediler. o zaman bi açıklama yapmaları gerek.

bu yapılanlar ekşicilere bile yapılmadı sanırım
ekşiciler kimdiki bende onları bilmiyorum bak ?
topiği karıştıran diğer topiğin sahibimiydi acaba

yok değildi .. ama diğer topikte takılanlardan biriydi..
şimdi mutlu oldumu çok merak ediyorum
tek bir mesajla olayı bukadar büyütebildi..
tüm topiğin kapanmasına bisürü insanın üyeliğinin dondurulmasına sebep oldu

anlıyorum,anlıyorum..hepsını bırebır yasadık..
böyle durumlarda,burda bulunmak,arkadaslıga burda devam etmek ıstenıyosa bazen susmayı ögreneceksın..

yanı suraya bıse yazıyorum..50 kez sılıp bastan yazıyorum..
sıze msjla anlatmak ısterdım ama orasıda sakat..

o banlanmadımı silinmedimi

topiği karıştıran diğer topiğin sahibimiydi acaba

hayır. diğer topikte aktif bile değildi. aslında bahsetmek istemiyorum belki arkadaşımız üzülür diye ama bi arkadaşımız doğumda bebeğini kaybetti. 2013 haziran annelerinde sadece bebek konuşuldduğu için konuşacak bişi bulamıyordu. diğer geyik gibi olan topikte herşeyden konuştuğumuz için onunla da birlikte oluyorduk. ve diğer topiğide ihmal etmioduk oraya da yazıyorduk. ayrıca da yazma zorunluluğumuz mu var anlamadım?? anlamıyorum??

o banlanmadımı silinmedimi

hayır banlanmadı. banlansa zaten sorun etmezdik. banlanmadığı gibi kazen gelip onu savunucu açıklama yaptı. zaten ne olduysa ondan sonra oldu.

normalde benim bildiğim kk da bi olay olduğu zaman buna karışan herkes ban yer. ama durduk yere gelip laf atan kişi banlanmadı. neden ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…