anlıyorum,anlıyorum..hepsını bırebır yasadık..
böyle durumlarda,burda bulunmak,arkadaslıga burda devam etmek ıstenıyosa bazen susmayı ögreneceksın..
yanı suraya bıse yazıyorum..50 kez sılıp bastan yazıyorum..
sıze msjla anlatmak ısterdım ama orasıda sakat..
bu yapılanlar ekşicilere bile yapılmadı sanırım
o banlanmadımı silinmedimi
kabul edelim ki kadınlar kulübü güzel bi site. ama vazgeçilmez değil. bu kadar olaydan sonra susup burda kalamazdık. üstelik kazen kullanıcıyı aşağılamak küçük düşürmek suç diyor ama kendisi dolaylı yollardan " top gitti kavga bitti " diyor. hatta cümlesinin başında algıda sıkıntı var galiba demiş :)
kazen bey bu hakaret değil sanırım.. o zaman rahatça bu ifadeyi kullanabilirim. sanırım algınızda sıkıntı var. bizi hala anlamadınız. cevap bekliyoruz.
Siz daha hicbir sey görmediniz. KK eski kk olsaydı, yani kurallar tamamen uygulansaydı, tolerans göstermeselerdi inanın burası ban dan gecilmezdi.
Sorun diktatörlük fln değil sorun kuralların uygulanması.
Ben kazenin yazdıklarını tek tek okudum(dün) size izah etmeye calıstıkça siz ona garip garip sorular sorup onu zan altında bırakmışsınız.
Bir de haziran annesi topiği haziran annesi topiğinde olur, aynı topikten 100 bin tane acılamaz. Sohbet etmek istiyorsanız geyik bölümü var oraya acabilirsiniz.
hayır uyarı bile almadı hatta çok masumane bir soru sordugunu savundu sayın kazen
E adam 100 kere acıkladı, banlananların neden banlandığını, üyelik iptali olan insanın niye üyeliğini iptal ettirdiğini. Daha ne yapsın.
Biraz anlayışlı olun, zibilyon tane kullanıcı var ve hepsiyle ayrı ayrı uğrasıyor.
topiğinizi geyik bölümüne açsaydınız belki bunlar başınıza gelmezdi :44:
madem kurallar uygulanıyor hiç birşey demeyen arkadaşlar neden silindi. tek tek silinenlerin gerekçesi yazılsın o zman buraya. yarısından fazlası için silinme gerekçesi bulamazsınız. işte o zaman bu kural uygulanması değil diktatörlüktür.
TALIAA isimli kullanıcı tamda şunu söyledi .. bu adil değil ve takkk anında ban yedi..
garibim ne oldugunu anlayamadı
merve02 ve ucon neden silindi. 100 kere açıklamadı. 2 kere yorum yazdı. onda da yeterli cevaplar yok.
birde haksizlik yapmiyoruz diyorsunuz oysa suan haksizligin alasini yapiyorsunuz yok yere hic bir sucu yokken bir topik sahibinin üyeligini siliyorsunuz
Burda hiçbir şey dememiştir de özel mesajla demediğini nerden biliyorsunuz?
Söyle anlatayım; ben kural ihlali nedeniyle ban yiyorum, arkadaşlarım benim sadece ban yediğimi düşünüyor. Hemen Kazene mail atıyorum, ağzıma geleni sayıyorum, sonra da resti cekiyorum " sil yeeaaa üyeliğimiiiiiii, al siten de senin olsun gelmiyorum beaaan" diye. O da el mecbur siliyor üyeliğimi. Bu kazen ve benim bildiğim.
Size nasıl görünüyor; zavallı elmayra ban yedi, diktatör kazen de üyeliğini sildi. Nasıl vicdansız bu adam.
Bunların hepsi benim yaşadığım seyler ve diğerlerinin de.
Şunu da eklemek isterim; bu kadar üye sirkülasyonunun olduğu bir yerde demokrasi her zaman işe yaramaz ve kullanılamaz. Her kafadan bir ses cıkar, kimseye birşeyi beğendiremezsin.
madem kurallar uygulanıyor hiç birşey demeyen arkadaşlar neden silindi. tek tek silinenlerin gerekçesi yazılsın o zman buraya. yarısından fazlası için silinme gerekçesi bulamazsınız. işte o zaman bu kural uygulanması değil diktatörlüktür.
Ya napsın kaç kez acıklasın, 2 kez yazmış. Oturup size sayfalarca izah mı etsin. Adam yazıyor iki sayfa sonra gelen soruyor, kimse gecmişe bakmıyor.
Biraz anlayışlı olun, yeterli cevaptan kastınız nedir?
arkadaşımızın üyeliğini kendi sildirdiğini biliyorum ben. o küstü gitti. peşinden bizde gittik. ama sonra neden topluca silindik. burda bi açıklama yok. ayrıca da 1907 neden banlanmadı. bununda açıklaması yok. pardon var. onun savunun bi açıklamayı kazen yapmıştı. o çok masumdu.
mini etek giyenin tecavüzü haketmesi gibi bi cevap oldu bu. aynı anlayış.
canım bak ben seni tanırım. okurum. dedim ya aktiftim. daha önceden çok toplu banlanma gördüm. ama toplu silinmeye şahit olmadım. ve bunun açıklaması yok. bununla ilgili yeterli bi açıklama yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?