kk yönetimi demokrasiyle mi diktatörlükle mi yönetiliyor??

kabul edelim ki kadınlar kulübü güzel bi site. ama vazgeçilmez değil. bu kadar olaydan sonra susup burda kalamazdık. üstelik kazen kullanıcıyı aşağılamak küçük düşürmek suç diyor ama kendisi dolaylı yollardan " top gitti kavga bitti " diyor. hatta cümlesinin başında algıda sıkıntı var galiba demiş :)

kazen bey bu hakaret değil sanırım.. o zaman rahatça bu ifadeyi kullanabilirim. sanırım algınızda sıkıntı var. bizi hala anlamadınız. cevap bekliyoruz.

bu yapılanlar ekşicilere bile yapılmadı sanırım

Siz daha hicbir sey görmediniz. KK eski kk olsaydı, yani kurallar tamamen uygulansaydı, tolerans göstermeselerdi inanın burası ban dan gecilmezdi.

Sorun diktatörlük fln değil sorun kuralların uygulanması.

Ben kazenin yazdıklarını tek tek okudum(dün) size izah etmeye calıstıkça siz ona garip garip sorular sorup onu zan altında bırakmışsınız.

Bir de haziran annesi topiği haziran annesi topiğinde olur, aynı topikten 100 bin tane acılamaz. Sohbet etmek istiyorsanız geyik bölümü var oraya acabilirsiniz.

E adam 100 kere acıkladı, banlananların neden banlandığını, üyelik iptali olan insanın niye üyeliğini iptal ettirdiğini. Daha ne yapsın.

Biraz anlayışlı olun, zibilyon tane kullanıcı var ve hepsiyle ayrı ayrı uğrasıyor.

madem kurallar uygulanıyor hiç birşey demeyen arkadaşlar neden silindi. tek tek silinenlerin gerekçesi yazılsın o zman buraya. yarısından fazlası için silinme gerekçesi bulamazsınız. işte o zaman bu kural uygulanması değil diktatörlüktür.

merve02 ve ucon neden silindi. 100 kere açıklamadı. 2 kere yorum yazdı. onda da yeterli cevaplar yok.

evet bız ıkıncı topıgı geyık bolumune açmıştık..
daha karısan eden olmamıştı..

Burda hiçbir şey dememiştir de özel mesajla demediğini nerden biliyorsunuz?

Söyle anlatayım; ben kural ihlali nedeniyle ban yiyorum, arkadaşlarım benim sadece ban yediğimi düşünüyor. Hemen Kazene mail atıyorum, ağzıma geleni sayıyorum, sonra da resti cekiyorum " sil yeeaaa üyeliğimiiiiiii, al siten de senin olsun gelmiyorum beaaan" diye. O da el mecbur siliyor üyeliğimi. Bu kazen ve benim bildiğim.

Size nasıl görünüyor; zavallı elmayra ban yedi, diktatör kazen de üyeliğini sildi. Nasıl vicdansız bu adam.

Bunların hepsi benim yaşadığım seyler ve diğerlerinin de.

Şunu da eklemek isterim; bu kadar üye sirkülasyonunun olduğu bir yerde demokrasi her zaman işe yaramaz ve kullanılamaz. Her kafadan bir ses cıkar, kimseye birşeyi beğendiremezsin.

merve02 ve ucon neden silindi. 100 kere açıklamadı. 2 kere yorum yazdı. onda da yeterli cevaplar yok.

Ya napsın kaç kez acıklasın, 2 kez yazmış. Oturup size sayfalarca izah mı etsin. Adam yazıyor iki sayfa sonra gelen soruyor, kimse gecmişe bakmıyor.

Biraz anlayışlı olun, yeterli cevaptan kastınız nedir?

arkadaşımızın üyeliğini kendi sildirdiğini biliyorum ben. o küstü gitti. peşinden bizde gittik. ama sonra neden topluca silindik. burda bi açıklama yok. ayrıca da 1907 neden banlanmadı. bununda açıklaması yok. pardon var. onun savunun bi açıklamayı kazen yapmıştı. o çok masumdu.

Bir de şu var, sadece ateş bizim cevremize düştüğünde aslan kesiliyoruz. Onlarca üye akşama kadar ban yiyor onlar icin de mücadele edin o zaman.

Herkesin tek tek ban/üyelik iptal ettirme nedenlerini yazsalar burdan köye yol olur.

KK nın kuralları var rica ederim bir ara acın okuyun. Kimse nedensiz banlanmaz burda.

canım bak ben seni tanırım. okurum. dedim ya aktiftim. daha önceden çok toplu banlanma gördüm. ama toplu silinmeye şahit olmadım. ve bunun açıklaması yok. bununla ilgili yeterli bi açıklama yok.

E tamam topluca sildirmişsiniz; gidene kal denmez. Üyelik iptali üyelik iptalidir ne acıklamasından bahsediyorsunuz.

mini etek giyenin tecavüzü haketmesi gibi bi cevap oldu bu. aynı anlayış.

kızlar burası vazgecılmez degıl tabıkı..
ama ben burdakı zevkı,tadı başka bı yerde alamıyorum..
sayın kazenın tarzını böyle konularda bende begenmıyorum..
ama bu sıtenın ısleyısı boyleymıs dıyıp,olaylara karışmadan burda varlık surdurebılırsınız..
olay anında ordan geçerken ugrasan ban yersın..bunu kabul edıp,o işlere hiiiiiç karısmıcan

canım bak ben seni tanırım. okurum. dedim ya aktiftim. daha önceden çok toplu banlanma gördüm. ama toplu silinmeye şahit olmadım. ve bunun açıklaması yok. bununla ilgili yeterli bi açıklama yok.

İnan ben de yönetim temsilcisi değilim, olaylara sahit olduğum icin yazıyorum.

Ben toplu üyelik iptali gördüm cünkü bu tarz topiklerde birkaç kişi aynı anda banlanınca arkadaşları gaza gelip üyelik iptali istiyorlar, 15-20 kişinin üyeliği de aynı anda siliniyor.

Nesini acıklayacak ki, ne diyecek, istemişsiniz silmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…