KK Yüzünden Evlilikten Soğuyanlar

herkez kendi seçimlerinin sonuçlarını yaşar.
Kendi seçtiği hayatı...
Kimse kendini başkasıyla kıyaslama lüksüne sahip değil.
Belki de çoğu insan bu sebebten kaybediyor.

Ayşe evlenmiş ben evde kaldım bende evlenmeliyim gibi evlilik yarışında olan insan o kadar fazla ki..
Gerçeği doğruyu ayırt edemeden evlenen genç kızlar.
Pembe gözlüklerle hayata bakan insanlar...

Bizim toplumumuzda ki bayanlar zaten bir olayı dramatize etmekten vakit bulup olayın mantıklı tarafını göremiyor çoğu zaman.
Bu bölümde insanlar bazen en ufak şeyleri dert ediyor. Dert mi aslında? Bana göre hayır, ona göre evet.
E o zaman ne demek?
Herkesin inançları, doğruları farklıdır.

Fatmanın evliliği kötü, suzan dayak yiyor, eminenin kocası küfürcü.
Seninki de mi öyle olacak?
Peki senin bu kişiyi tanıma görme sevme ihtimalin yok mu?

Kk yı suçlamakla eline ne geçer bilmiyorum ama
sen bir an önce bu topicten çıksan iyi olur...

Karanlığa bakan siyahı, aydınlığa bakan beyazı görür...

burası bir derdim var topiği olduğundan burada mutlu evlilikleri zaten göremeyiz.. ama forum bile bu topikten ibaret değilken hayat nası dertli evliliklerden ibaret olsun... burdaki evlilikler kötü evet, ama buraya yazılamayan bir o kadar da güzel evlilikler var... buradaki amacın bu yazıları okuyup neyi yapıp neyi yapmaman gerektiğini görmek, bir nevi ders yani... ha insan konu sahibi için çok üzülüyor çok sinirleniyor yeri geldiğinde, ama sayfayı kapatınca bunları ben de mi yaşayacağım düşüncesi sizin psikolojinizi bozar... az dikkat edin, sora koyverin gitsin :)

Konu içeriği nedeniyle "İlişkiler,duygular ve hayatın içinden" başlığına taşındı.

KK yüzünden evlilikten soğumak..çok anlamsız geldi bana ve kolayı seçmek...
Bir derdim var başlığı dertleri,sorunları,sıkıntıları paylaşmak için var.Sadece konu başlıklarına takılıp kalırsak elbette karamsarlığa kapılanlar olur ama konu içindeki yorumları,örnekleride gördüğümüzde bence çokda faydalı bilgiler edinmiş oluruz.Tüm evlilikler burada bahsedildiği gibi olsaydı evlenmek bu kadar ihtiyaç duyulan bir eylem olmazdı.

kk ya bakmama gerek yok, en yakından gördüm, görüyorum kötü evlilikleri
ama yine de soğumadım evlilikten
evlilik bi şans işi
ama iyi ama kötü
ben bu şansı her şeye rağmen denemek istiyorum

Merhaba

KK'ya kendi sorunuma çare ararken üye oldum ve ilk keşfettiğim yer ''Bir Derdim Var'' bölümü oldu burdaki yazıları okuyarak hem kendime hemde ileride olacak bir ilişkide ya da evlilikte neler yapmak en mantıklısı diye başlıkları okumaya başladım.Yazılanları okumak benim için şok etkisi gibiydi ,erkeklerin bu kadar sinir ,soğuk, itici ,vurdumduymaz ve bencil olduklarını gördükçeki büyük aşkla sevgiyle başlayan evliliklerde de bunun yaşanmasına şahit oldukça evlilikten korkan soğuk duran ben tamamen nefret eder hale geldim.

Herşeyi yapan erkek kopamayan kadın
Bizim sevmemizde mi sorun var ya da çok mu bağımlı hayatlar kuruyoruz
Ya da NE ?

Tek Taraflı Dinlersen, Bu Sonuçları Doğurur Tabi.. :27:
Birde O Kadınların Kocalarına Sorsan ?:27:
Mutlaka Haklıları da Vardır Ama..
Olaylarda Ben Hep;
Az Suçlu, Çok Suçlu Vardır Diye Düşünürüm..:44:
Ama Hiç Suçsuz Yoktur.. :20:

herkez kendi seçimlerinin sonuçlarını yaşar.
Kendi seçtiği hayatı...
Kimse kendini başkasıyla kıyaslama lüksüne sahip değil.
Belki de çoğu insan bu sebebten kaybediyor.

Ayşe evlenmiş ben evde kaldım bende evlenmeliyim gibi evlilik yarışında olan insan o kadar fazla ki..
Gerçeği doğruyu ayırt edemeden evlenen genç kızlar.
Pembe gözlüklerle hayata bakan insanlar...

Bizim toplumumuzda ki bayanlar zaten bir olayı dramatize etmekten vakit bulup olayın mantıklı tarafını göremiyor çoğu zaman.
Bu bölümde insanlar bazen en ufak şeyleri dert ediyor. Dert mi aslında? Bana göre hayır, ona göre evet.
E o zaman ne demek?
Herkesin inançları, doğruları farklıdır.

Fatmanın evliliği kötü, suzan dayak yiyor, eminenin kocası küfürcü.
Seninki de mi öyle olacak?
Peki senin bu kişiyi tanıma görme sevme ihtimalin yok mu?

Kk yı suçlamakla eline ne geçer bilmiyorum ama
sen bir an önce bu topicten çıksan iyi olur...

Karanlığa bakan siyahı, aydınlığa bakan beyazı görür...

arkadaşım güzel yazmışsınn:16:

evlilikten soğumak değil belki ama şunu anladım ben birde,evlenmek için illa çok çok sevmem gerekmiyor..neden olsa insanı en çok sevdikleri yaralıyor..tabiki hoşlanıcam,bir beğeni olucak ama bir ömür sürdürmek için bana can yoldaşı olabilir mi bu önemli artık...gerisi boş onu anladım..aşk mı,o bir hayal gerçekleşmezse,olursa rüya:17:

Back
X