- Emoji Skoru
- 5.224
- Puanlar
- 773
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.941
Yok söyleyemem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok söyleyemem
İyi bakalım öylesine merak etmiştim zaten, İşe yararsa nasılsa öğreniriz :) Yanlız işe yararsa satışında patlama yaşanır o herneyseYok söyleyemem![]()
Bende evde kaldım benim hakkım değilmi evlenmek :)
Herzaman ki gibi dedim ya şekerim![]()
Tabiki de memnunum bazen kızıyorum bile neden daha önce almadın diye hattaHadi be sen evlisin.Kocandan memnun degil misin yoksa .
Ivet ama gozumle gorup onaylamam lazimdi.![]()
Tabiki de memnunum bazen kızıyorum bile neden daha önce almadın diye hatta![]()
Senede bir kişinin mi işine yarıyormuş da, devlet sırrı gibi saklıyorsunEee sanane benim hedayemden. Hedayemi rahat birak.![]()
Senede bir kişinin mi işine yarıyormuş da, devlet sırrı gibi saklıyorsun![]()
KK'nın bütün bekarlarını üstüne salayım mıBenim isime yarasin yeter.Otekilerden banane ayol.
![]()
KK'nın bütün bekarlarını üstüne salayım mıLucky çözmüş evliliğin sırrını deyim zengin yakışıklı kocanın anahtarı onda deyim
![]()
Vayy.. :) Bugünden itibaren 1 sene miMuzmin bekarlar topigim bilem var.Hic umrumda degil.
Ben bekledim onlar da beklesinler ya da bir
beratti bulsunlar.
![]()
ise yararsa öğrenirsin tabi , ama sen evliymissin bos ver kısmetlerin falan cıkar simdiİyi bakalım öylesine merak etmiştim zaten, İşe yararsa nasılsa öğreniriz :) Yanlız işe yararsa satışında patlama yaşanır o herneyse![]()
Yaziyoruz bu tarihi bir kenara.Vayy.. :) Bugünden itibaren 1 sene mi![]()
ise yararsa öğrenirsin tabi , ama sen evliymissin bos ver kısmetlerin falan cıkar simdiOlmaz
![]()
Sırf merak ettirdi diye sordum bukadarise yararsa öğrenirsin tabi , ama sen evliymissin bos ver kısmetlerin falan cıkar simdiOlmaz
![]()
Yok atıkYaziyoruz bu tarihi bir kenara.Astrolojik olarakta onemli bir gun.
Onun derdi yedek koca bulmak. Baskasini dusundugu yok.![]()
Tamam yaz bakalım tarihi bir kenara , hayırlı uğurlu olsunYaziyoruz bu tarihi bir kenara.Astrolojik olarakta onemli bir gun.
Onun derdi yedek koca bulmak. Baskasini dusundugu yok.![]()
Sırf merak ettirdi diye sordum bukadar
Yok atıkÇok şükür memnunum kocamdan, başkası çekmez beni bukadar
![]()
Sen insanın adını çıkarırsınHadi hadi saklama, surda kadin kadina 400 bin uyelik grupta konusuyoruz.![]()
Sen insanın adını çıkarırsınMerak etmiyorum bacım artık, hayrını gör
![]()
Sonra gorusuruz kızlar , şimdilik çıkıyorum![]()
Fark ettimAdin cikar dokuza, inmez sekize benimle ugrasma.![]()