• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

☀ ☁ ☂ ► кк ѕΩѕуєтєѕι кızℓαя уυя∂υ ◄ ◕‿◕

Artık konu kapatılırken Mune son noktayı koymuyor :) Bugünküler sadece kilitlenmiş açıklama yapmamış, fırtına öncesi sessizlik mi ki :KK70:
Yardim edin ablalarim konusunu Kazen kapatti cunku.:KK69:

Mune'nin isi vardir zaten uzgundu son gunlerde.:KK43:

Ve haklarinda konusulmasini sevmezler. :KK66:

Yardim edin ablalarim konusunu Kazen kapatti cunku.:KK69:

Mune'nin isi vardir zaten uzgundu son gunlerde.:KK43:

Ve haklarinda konusulmasini sevmezler. :KK66:
Haklarında dedikodu yapmıyoruz ki, saygısızlık da yapmıyoruz :)
Aaa gerçi geçen gün cenazem var falan demişti unutmuşum.

beratti beratti bir ayakkabi aldi kendisine , cok yakisti zaten zarifff bir baggyannn kendisi. :KK37:Bende gymde giymek icin bir kac t-shirt ama ne zaman basliycam Allah bilir. :KK75:
Teşekkür ederim luckycim zarif yorumların icin :KK19:Ayakkabı güzeldi guzel olmasına cok rahattı ilk giydiğimde ama yemek yiyip kalktıktan sonra sanki kilo aldımda ayaklarım büyüdü:KK70:Yürüyüşüm değişti ağırdan yürümeye başladım belki fark etmisindir eve giderken yolda , ayakkabı nasıl genişler diye internetten araştırma yaptım ve buzluga koydum onları :KK70:Bakalım yarın sonuc ne olacako_O

Gizli hayran :KK64: Nasil uydurmusum dimi, gerci düz sayilari daha cok sevezim ama idare etcez artik...: ssz:

Arasira begeniyorusuz da ondan oyle dedim. Yoksa farketmedin mi. :KK53:

O zaman bugun git 20 sinde gel. Uc tane de uye ayarlariz arkada dekoru tutarlar. :KK70:

Arasira begeniyorusuz da ondan oyle dedim. Yoksa farketmedin mi. :KK53:

O zaman bugun git 20 sinde gel. Uc tane de uye ayarlariz arkada dekoru tutarlar. :KK70:
He he fark ettim, demek ki fikirler uyusuyor :KK5: Bugün git yarin gel diyorsun yani :KK12:

Teşekkür ederim luckycim zarif yorumların icin :KK19:Ayakkabı güzeldi guzel olmasına cok rahattı ilk giydiğimde ama yemek yiyip kalktıktan sonra sanki kilo aldımda ayaklarım büyüdü:KK70:Yürüyüşüm değişti ağırdan yürümeye başladım belki fark etmisindir eve giderken yolda , ayakkabı nasıl genişler diye internetten araştırma yaptım ve buzluga koydum onları :KK70:Bakalım yarın sonuc ne olacako_O
Adananin gazabi olmasin. :KK70:

Sizin buzluktan yemek yenilmez o zaman simdi. :KK50:

Back
X