- Emoji Skoru
- 986
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #6.161
aramızda para toplayıp yatak yollayalım o zman :)
Ben ona ederim o bana etmesinanlayıslı olmak esler arası sevgıyı arttırır :)
bırbırının sınırına mudahale edılmemelı :) banlıyam şanlıyam
Hmmm bizde ole degil eve geldi an hersyi birakip onla ilgilencenUyku vakti geldiğinde diyor sadece :) İlk günlerde biraz bocaladı dürtüp durdu sonradan baktı ben gayet eğleniyorum sesini çıkarmadı :) O da yanımda pc de çalışıyor zaten benden farklı değil ki
Fantezi şeklinde olabilir. Adres aliimEvett.. Ses geçilmez duvarlarımız, konforlu yataklarımız mevcut
Tipik aslan burcu zihniyeti. :) Burcun neBen ona ederim o bana etmesinBizim evde çok pis çifte standart uygulaması var
AkrepTipik aslan burcu zihniyeti. :) Burcun ne
Yatakta diilim koltuktayim şu an ahahahamann ıyı cıkın su yatak ısınden :)
Adrestesin şuandaFantezi şeklinde olabilir. Adres aliim
Ya işte diyorum ya ilk günlerde o da öyleydi :) Sonra rahat bırakmaya başladı :) Ben kahkaha attıkça hoşuna gidiyor. Normalde burda arkadaşım yok, yanlızım diye sesini çıkarmıyor :)Hmmm bizde ole degil eve geldi an hersyi birakip onla ilgilencen
Yanlış yazıyodur kimlikte doğum tarihin. Aslansin sen ahahah
Iyiymis nerde yasiyordunAdrestesin şuanda
Ya işte diyorum ya ilk günlerde o da öyleydi :) Sonra rahat bırakmaya başladı :) Ben kahkaha attıkça hoşuna gidiyor. Normalde burda arkadaşım yok, yanlızım diye sesini çıkarmıyor :)
Aslında senin derdine derman olabilecek bi dilay var :) Evli ve çocuklu kendisinden bu konu hakkında görüş bildirimi alalımYanlış yazıyodur kimlikte doğum tarihin. Aslansin sen ahahah
İstanbul da canım :)Iyiymis nerde yasiyordun
12den sonra söyleyeydi derdini iyiydi :) Bu saatte çok kuduramıyorumTeldeyim. Sadece begenebiliyorum. Azmayin.
Aslan burcuna laf yok.
Bitiyorum aslanlara. Kadınına erkegineTeldeyim. Sadece begenebiliyorum. Azmayin.
Aslan burcuna laf yok.
Seni lucky le başbaşa bırakalım o zaman biz :) Ben akrebim hatta akreplerin adını temize çıkarmak için o tarihte doğduğuma inanıyorumBitiyorum aslanlara. Kadınına erkegine
Işim oluyo o saatlerde12den sonra söyleyeydi derdini iyiydi :) Bu saatte çok kuduramıyorum
Kiskancccc.Seni lucky le başbaşa bırakalım o zaman biz :) Ben akrebim hatta akreplerin adını temize çıkarmak için o tarihte doğduğuma inanıyorum
Biz evlendik daha 1 ay geçmeden yatağın başlığı koptu manyaklar sadece tek taraflı vidalamışlar, eşim diyo adamları çağıralım, ben diyorum olmazIşim oluyo o saatlerdedeermisim. Ya cidden ama uyurken de rahatsız oluyor insan dönerken falan.
Aslında senin derdine derman olabilecek bi dilay var :) Evli ve çocuklu kendisinden bu konu hakkında görüş bildirimi alalım
İstanbul da canım :)
Evet bende ağlatırım kv mi sık sıkKiskancccc.Akrebin en belirgin ozelligi. Akrep sevgilim vardı anami aglatmıştı amannn
Sırrını açıklamak istemiyorsun zannımcaBu saatte derman olamiyorum, coluk cocuk okuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?