- 21 Mart 2013
- 7.876
- 4.308
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #7.321
Evet canim cok oldu, bikac isim vardi onlari hallettim simdi koltukta keyif zamaniHoşgeldin :) uyudu mu seninkiler
Ohh bende çayımı yaptım kocam getirsin diye bekliyorumEvet canim cok oldu, bikac isim vardi onlari hallettim simdi koltukta keyif zamani
Haahaha, pasa cayi olacak bekleye bekleyeOhh bende çayımı yaptım kocam getirsin diye bekliyorumMutfakta öylece bekliyor çay bizi
:) bilmiyorum artık birimizin krizi tutana kadar bekliycez bakalımHaahaha, pasa cayi olacak bekleye bekleyeBende bugün bi paket Cips yedim yaaa Durduramiyomda kendimi
Bir benim elim de bardak yokBen de lattemi aldim geldim.
:) bilmiyorum artık birimizin krizi tutana kadar bekliycez bakalımhatırlatma ya dolapta duruyor yememek için kendimi dizginliyorum
Bir benim elim de bardak yok, kalkıp alayım paşapaşa çayımı, kocamdan fayda yok
Aldım geldim :) bitti mi temizlikHadi bakalim bekliyoruz. Temizlikten sonra cok keyifli oluyor .
Dilay sende bizim gibi diyette misin yoksa.
:) ne güzel olurdu ama,pes ettim gittim aldım bileBen girip alam bari sizin mutfaga
Ben dizginleyemedimGelsin kaloriler kilolar
Aldım geldim :) bitti mi temizlik
:) yabancı reklamlarda, reklamın ne olduğu belli değil demi zaten :)Kiz ingiliz reklaminda diyor ki ; ben baska birini buldum . Baska birini buldum dedigi de baska bir "yogurt."
Hadi bakalim bekliyoruz. Temizlikten sonra cok keyifli oluyor .
Dilay sende bizim gibi diyette misin yoksa.
Hadi ya ben hiç uğraşamıyorum öyle. Zengin olmayı bekliyorum temizlikçi tutcamHastaydim anca bu kadar yaptim.Benim temizligim bitmez. Hic bir sey yapamazsam esyalarin yerini degistiririm.
Ben hazir cayi kendime alacaktim zaten size getirmiycektim ki:) ne güzel olurdu ama,pes ettim gittim aldım bile
Uyanık seniBen hazir cayi kendime alacaktim zaten size getirmiycektim ki
Oyle cok begendigim bir reklam yok ama en azindan kisa suruyor. Secret age yok ki biz de.:) yabancı reklamlarda, reklamın ne olduğu belli değil demi zaten :)
Yok ya ne gezerHayatimda hic diyet yapamadim Ne zaman kalkissam daha fazla yedim Can bogazdan gelir Ama iki hafta sonra Kuzenimin dügünü var hamile gibi görünmeseydim iyiydi
Hadi ya ben hiç uğraşamıyorum öyle. Zengin olmayı bekliyorum temizlikçi tutcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?