- Emoji Skoru
- 60.018
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.121
napıyonuz şişko ama mutlu kızlar 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mutluyuz ama sısko degılız kemıklerımız ırı :) degıl mı hanımlarnapıyonuz şişko ama mutlu kızlar![]()
hı hı tabii tabiiimutluyuz ama sısko degılız kemıklerımız ırı :) degıl mı hanımlar
neden ?ban mı yediniz kızGunaydin Sosyetik Guzellerim,
Dun sohbet ederken pat diye sistemden atildik.Koltukta gulerken pat diye yere dusmeye benzedi bu.
![]()
hııı,ben zaten acayip yoğundum giremedim. içim içimi yedi geri kaldım diyeYok kiz KK ye girilmiyordu.![]()
hııı,ben zaten acayip yoğundum giremedim. içim içimi yedi geri kaldım diyeama bişeyler kaçırmışım yine. 19 üyelikli bi kız mı varmış ne anlamadım mevzuyu da bişeyler dönmüş
![]()
Ben bilmiyorum ki onu :) O neymişhııı,ben zaten acayip yoğundum giremedim. içim içimi yedi geri kaldım diyeama bişeyler kaçırmışım yine. 19 üyelikli bi kız mı varmış ne anlamadım mevzuyu da bişeyler dönmüş
![]()
Dün bütün kanallar yayın zımbırtılarını değiştirdi, anca gelmiş bizim kanallarda dünden beri yoktu :)Benim Turk televizyonu bozulmus onu duzeltiyordum. Fox yine gostermiyor.![]()
Haberim var . Ben bekleyemedim yeniden arattim.Dün bütün kanallar yayın zımbırtılarını değiştirdi, anca gelmiş bizim kanallarda dünden beri yoktu :)
O sorun bizde de var.Hiçbiri göstermiyorBenim Turk televizyonu bozulmus onu duzeltiyordum. Fox yine gostermiyor.![]()
Fox u netten takip et sen :) Güzel diziler yayınlıyor adamlarHaberim var . Ben bekleyemedim yeniden arattim.Fox ta gelir diyordum gelmemis.
![]()
Sende bi müdahale et, ben uyandım gelmişti kanallar, eşim mi kurcaladı kendi kendine mi geldi bilmiyorum :)O sorun bizde de var.Hiçbiri göstermiyor![]()
Tekrar bakayım o zamanSende bi müdahale et, ben uyandım gelmişti kanallar, eşim mi kurcaladı kendi kendine mi geldi bilmiyorum :)
Ayy kıyamam kuzuma :) Gelsin bizde izlesinTekrar bakayım o zamanOğlum çizgi film izleyemiyor
![]()
Yakın olsa yollardımAyy kıyamam kuzuma :) Gelsin bizde izlesin![]()
Sesler hoşuna gidiyordur :) Biz bile açıp bakıyoruz bazen, çok güzel uyku getiriyorYakın olsa yollardımPek izlemiyor sadece açık kalsın istiyor.
![]()
Ben gececiyim ne yapsam uykum gelmiyorSesler hoşuna gidiyordur :) Biz bile açıp bakıyoruz bazen, çok güzel uyku getiriyor![]()