- Emoji Skoru
- 47.062
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #6.141
Bdv de konu açılmıştı geçen gün üst komşumdan gelen sesler diye Patafix için olabilir mi acabaGicirdayan yatakla bir bag kurmamaya bakarim ben.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bdv de konu açılmıştı geçen gün üst komşumdan gelen sesler diye Patafix için olabilir mi acabaGicirdayan yatakla bir bag kurmamaya bakarim ben.![]()
Puhahahahaha yatagi tabisi
Ama evin baska yerleride vardir performans düsmemesi icin![]()
Evet cumartesi aksam kimsecikler yoktu ediyle budu gibiydik onda da senin kv gelmistiEvett herkes birarada olunca malzeme de çok oluyor![]()
Bdv de konu açılmıştı geçen gün üst komşumdan gelen sesler diye Patafix için olabilir mi acaba![]()
Şans işte valla ya :) Gidince hemen gecelere aktım tabiEvet cumartesi aksam kimsecikler yoktu ediyle budu gibiydik onda da senin kv gelmisti![]()
Burda+18 yasak mı acep, 1 2 tüyo verekUst komsumdan gelen ayak sesleri.Mumkundur.
![]()
Çamaşır makinan nerdeBazayı yağlayamam çünkü kadife kaplı her yeri. Bela oldu başımıza lanet baza.
Bdv de konu açılmıştı geçen gün üst komşumdan gelen sesler diye Patafix için olabilir mi acaba![]()
Wuhhuuu olabiliiiir. Ama hep banyoda da olmaz ki :) Yok mu bunun bi cozumuÇamaşır makinan nerde![]()
Senin kocan bisi demiyo mu kiz benimki yaninda telefonla ugrastirmaz biriyle konusyim trip yapar ben aksama kadar seni gormuyorum diyeŞans işte valla ya :) Gidince hemen gecelere aktım tabiOduğu günün acısını çıkardım
Burda+18 yasak mı acep, 1 2 tüyo verek![]()
Canımm :)damla :)
Hoşgeldin neden banlandınkiimrb kızlar bandan sonra tekrar hosgeldım aranıza :) nasılsınızz
Ygs sınavı içinne kıtabı arıyosun cnm
selammmmSelam herkese![]()
Yer yatağı da mantıklıydıWuhhuuu olabiliiiir. Ama hep banyoda da olmaz ki :) Yok mu bunun bi cozumu
Uyku vakti geldiğinde diyor sadece :) İlk günlerde biraz bocaladı dürtüp durdu sonradan baktı ben gayet eğleniyorum sesini çıkarmadı :) O da yanımda pc de çalışıyor zaten benden farklı değil kiSenin kocan bisi demiyo mu kiz benimki yaninda telefonla ugrastirmaz biriyle konusyim trip yapar ben aksama kadar seni gormuyorum diye![]()
Canımm :)
Hoşgeldin neden banlandınkii
Ygs sınavı için
selammmm[/QUOT
bdv nın lanetı esıttır ban :)
ygs sınavı hmm guvender al tatlım esen var :)
Şans işte valla ya :) Gidince hemen gecelere aktım tabiOduğu günün acısını çıkardım
Burda+18 yasak mı acep, 1 2 tüyo verek![]()
Daha geçen yıl aldık. Tam boole kaptiriyosun misal, garç gurc kesiyosun hizi. Çok fenasin anladın işte :)Evliyse yatagi atsin yenisini alsin.
Ne gibi bir performans dusuklugu.![]()
anlayıslı olmak esler arası sevgıyı arttırır :)Uyku vakti geldiğinde diyor sadece :) İlk günlerde biraz bocaladı dürtüp durdu sonradan baktı ben gayet eğleniyorum sesini çıkarmadı :) O da yanımda pc de çalışıyor zaten benden farklı değil ki![]()
Evett.. Ses geçilmez duvarlarımız, konforlu yataklarımız mevcutYurttan bir oda verelim kendisine.![]()
amann ıyı cıkın su yatak ısınden :)Daha geçen yıl aldık. Tam boole kaptiriyosun misal, garç gurc kesiyosun hizi. Çok fenasin anladın işte :)