- Emoji Skoru
- 675
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #6.201
ımmm şuan aklımda sadece şu geçiyor çok şişdimm yaalokum nerde :)
ee damla konus :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ımmm şuan aklımda sadece şu geçiyor çok şişdimm yaalokum nerde :)
ee damla konus :)
yarasın :)ımmm şuan aklımda sadece şu geçiyor çok şişdimm yaa![]()
Pinkk berattiyi azcık anlatsana
ödevimden biraz yardım edebilirmisin kural dışı değil demiii![]()
Bayram temizliği yaptın mı?
Salla gitsintmm :)
aklımda bir kaç yazı oluştu ama![]()
bişey olsun ya
o kadarmı anlaşılmazım![]()
ay onları bende yapcamda duruyoBen bir taraftan bayram temizliği yapıyorum çünküO demek se artık :) Nevresimlerimi değiştim, dolabımdaki yazlıkları kaldırıp kışlıkları yerleştiriyorum :)
bızde zayıfız tatlım :) haksızlık etmeyelım bıze :)Salla gitsinÇok süslü, zayıf olmasına rağmen 1 2 kg vermem lazım diye diyet topiğimize gelip moralimizi bozuyor
![]()
Benim cuma misafirim gelcek şimdiden azar azar yapmam lazım hiçde sevmiyorum böyle şeyleriBen bitirdim ve gönderdim
Cuma anca
![]()
90 60 90 ız zatenbızde zayıfız tatlım :) haksızlık etmeyelım bıze :)
sağol canım :) pizza yedimm güya bide kilo vermeye çalışıyorummyarasın :)
sen kimi yazıyordunBen bitirdim ve gönderdim
Cuma anca
![]()
yarın akşam geliyomm yada o gelsin tanışak biraz fikrim olur ne yazacam diyeSalla gitsinÇok süslü, zayıf olmasına rağmen 1 2 kg vermem lazım diye diyet topiğimize gelip moralimizi bozuyor
![]()
56 sayılır üstünde oynayıp duruyorumsağol canım :) pizza yedimm güya bide kilo vermeye çalışıyorumm
sen kimi yazıyordun
ben daha yapım aşamasındayımm
yarın akşam geliyomm yada o gelsin tanışak biraz fikrim olur ne yazacam diye
hadiyaa sen kaç kilosunnn![]()
unuttum canım 59 ları gordum 55 ım sanırımsağol canım :) pizza yedimm güya bide kilo vermeye çalışıyorumm
sen kimi yazıyordun
ben daha yapım aşamasındayımm
yarın akşam geliyomm yada o gelsin tanışak biraz fikrim olur ne yazacam diye
hadiyaa sen kaç kilosunnn![]()
Seni ben yazdım bu arada puanlamada en yüksek 4 ama sen bana 10 verbızde zayıfız tatlım :) haksızlık etmeyelım bıze :)
Hmmm her yaz nerdeyse geliriz bizde abimler varAslında senin derdine derman olabilecek bi dilay var :) Evli ve çocuklu kendisinden bu konu hakkında görüş bildirimi alalım
İstanbul da canım :)
tamam :)56 sayılır üstünde oynayıp duruyorumSen onu alıntıla o gelir zaten :)
Hadi ya, Pek yaşanmalık değil zaten gezmelik burasıHmmm her yaz nerdeyse geliriz bizde abimler var
unuttum canım 59 ları gordum 55 ım sanırım
sen canım
gonullerde 90 60 ız pınkım :)
Durduğu yerde durmuyor bu kilolartamam :)
niye oynuyorsunkiii![]()
bende oylee :)Durduğu yerde durmuyor bu kilolarYemekle aram yokda uzak durcam deyip durmadığım çikolatalar sayesinde alıyorum işte
![]()
aynı ben aynı ben güya yemiyeceğim güya son ama olmuyorDurduğu yerde durmuyor bu kilolarYemekle aram yokda uzak durcam deyip durmadığım çikolatalar sayesinde alıyorum işte
![]()
Kesinlikle ole bizde o yuzden gezip geliyoruz avrupayaHadi ya, Pek yaşanmalık değil zaten gezmelik burasıAvrupa tarafına mı geliyosunuz Anadoluya mı?