- Emoji Skoru
- 3.574
- Puanlar
- 198
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #6.361
Ammmin canim yaaaz kalmış doğuma ALLAH sağlıkla hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin canım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ammmin canim yaaaz kalmış doğuma ALLAH sağlıkla hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin canım![]()
meslek nedir :)22 yaşındayım , kpss den yeni çıktım , çok taze nişanlıyım , çalışıyorum , izmirde yaşıyorum ... Bekle kore ben geliyorumm![]()
lililiilililil![]()
meslek nedir :)
kore nerden çıktııı
bu şarkıyı taa nezaman selena dizisinde izledimmm
![]()
23 bebisim icin hazirlik yapiyorum yari ev hanimi yari calisan bir anne adayi antalya![]()
Bittim ya 1 kahve yapanınızda yok bu nasıl topik![]()
Meslek dışımı ???tbbi skrter ama artık meslek dışı çalışıyorum
kore dili ile ilgileniorum da
Siz nörüonuz bakim?
Süper olur :) Evlenip napcan ya geceden ibaret mi sanıyosunBen yaparım kuşum![]()
türk kahvesi sade şekerli?Bittim ya 1 kahve yapanınızda yok bu nasıl topik![]()
Meslek dışımı ???
hımm bir ara benimde ilgimi çekmişti ama şu derslerden bi kurtulursam tekrar bakacağımm
ygs konularını ayırıyorumm :)
Meslek dışımı ???
hımm bir ara benimde ilgimi çekmişti ama şu derslerden bi kurtulursam tekrar bakacağımm
ygs konularını ayırıyorumm :)
Süper olur :) Evlenip napcan ya geceden ibaret mi sanıyosunbak halimize
![]()
:) Ortatürk kahvesi sade şekerli?![]()
:) Neyi yanlış anlıycamney kız geceden ibaret derkene aboww yanlış anlamıyom dimi ?![]()
:) Orta
:) Neyi yanlış anlıycam![]()
Benimki mesai ye kalacakmışTehlike çanları çalıyor duyuyorum
![]()
Amiiin rabbim isteyen herkese versinAy musmutlu bebeğiniz ile yaşayın inşallah ne güzel ya![]()
kpss gözüküyor evet bi şunları atlatayımdaaheryerde ya taşeron yada sertifikalı var canım ya napim bende mesleğimi yapamıyorum , avukatlık brosundayım işte...
Ygs onu bunu geç en kestirme yok kpss![]()
Çok komik bir dil ya ama güzel , kpss btti bende kursuma geri dönücem bakalım , dizileri de çok hoş bıdı bıdı konuşuolar![]()
tmm :) afiyet olsunn:) Orta
:) Neyi yanlış anlıycam![]()
nedenkiiBenimki mesai ye kalacakmışTehlike çanları çalıyor duyuyorum
![]()