- 27 Haziran 2007
- 3.061
- 5.224
- 773
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #7.001
ben de merak ettim ne gelecek basınaHep beraber öğrencez :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de merak ettim ne gelecek basınaHep beraber öğrencez :)
Ben cok.daginigimdir. Ama oda konularinda. Mutfakta hayatta sevmem daginikligi. Ay geci. Sicacik yatagima : )aman nazar değmesinn
bende pek fazla dağınık değilim ama bazen tembelliğimden dağılıyor![]()
bende merak etmekteyim ne yazacam acabaaMerak etmez mıyim ? Kendimle ilgili herseyi merak ederim sabırsızlıkla bekliyorum okumayı![]()
Hep beraber öğrencez :)
Bende oyleyim hop ordayim hop burdayimmm seninkiyle nasil. Gidiyor tatlim. Evlilik hazirliklarina basladiniz mi ; )margggggggggii hop bi ordayım bi borda dolana dolana bi hal oldum sende nasıl gidiiyor : )
benim için fark etmez dediğim gibi tembelliğimden bazen dağınık bırakırım umursamam bazende o dağınıklıkdan rahatsız olurum toplarımm :)Ben cok.daginigimdir. Ama oda konularinda. Mutfakta hayatta sevmem daginikligi. Ay geci. Sicacik yatagima : )
Beni dilara taniticak acaba ne yazdi hakkimda bende merak etmekteyim birbirimizi tanimiyoruz pek. Gerci o cakma sherlock holmes hahaha :)bende merak etmekteyim ne yazacam acabaa
![]()
Ben sana yazayım özelden ne yazman gerektiğini eger istersenbende merak etmekteyim ne yazacam acabaa
![]()
Bi öyle bi böyleyiz gidiyor gittiriyoruz canım işte : ) başladıkta bitti bile çok yakında düğün var : )Bende oyleyim hop ordayim hop burdayimmm seninkiyle nasil. Gidiyor tatlim. Evlilik hazirliklarina basladiniz mi ; )
Aman yaaa dagit ne olcak nasi olsa sen topliycannnn : )benim için fark etmez dediğim gibi tembelliğimden bazen dağınık bırakırım umursamam bazende o dağınıklıkdan rahatsız olurum toplarımm :)
Beni dilara taniticak acaba ne yazdi hakkimda bende merak etmekteyim birbirimizi tanimiyoruz pek. Gerci o cakma sherlock holmes hahaha :)
Sen kök söktürürsün gibime geliyorben de merak ettim ne gelecek basına![]()
yooo çoğu zaman annem topluyor ve söyleniyorr acep ben evlenince ne olcakAman yaaa dagit ne olcak nasi olsa sen topliycannnn : )
Cok sevindim kuzum yaaa : ) nazar degmesin. Gercdkten cok sevindimmmm. Bak sabrettin neler oluyor suan : ) o.dertler.tasalar sorunlar geride kaldi gordun mu :) simdiden.hayirli olsun.canimm :)Bi öyle bi böyleyiz gidiyor gittiriyoruz canım işte : ) başladıkta bitti bile çok yakında düğün var : )
kurallara aykırı değilmi amaBen sana yazayım özelden ne yazman gerektiğini eger istersen![]()
Sabahtan aksama.kadar is yerinde oturuo klaus resmine bakan. Cak cak sakiz cigneyen. Daginik pasakli bir kiz yazardim hih sen ne yazardin pekiiioo :)çakmamı
evet ama bu sayede tanımaya başlıyoruz
sen beni yazsaydın ne yazardın margii![]()
marga nıckın anlamı ne :)Sabahtan aksama.kadar is yerinde oturuo klaus resmine bakan. Cak cak sakiz cigneyen. Daginik pasakli bir kiz yazardim hih sen ne yazardin pekiiioo :)
bıze top mu dedı :)Iyi geceler topik. :)