- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #7.401
Bu daha güzeldi
![]()
Yok ya sen de fena degilsin. :korler sagirlar birbirini agirlar smiley :
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu daha güzeldi
![]()
Puhahahahha deli Kiz![]()
Eve dokuz gibi geldim canim. Ben yokken kitabimda gelmisBitmedi mi senin misafirlik :)
:) sana layık olmaya çalışıyorumYok ya sen de fena degilsin. :korler sagirlar birbirini agirlar smiley :
Uyuma ya, bak ne güzel eğleniyoruz :)Eve dokuz gibi geldim canim. Ben yokken kitabimda gelmis
. Gozlerimin ici yaniyor uykusuzkuktan. Yuzumu sabunladjm biraz sabun kacti gozume. Dusa girecektim usendim valla. Bi yorgunuk car uzerimde. Yattim yerimee
Kim kim : )Uyuma ya, bak ne güzel eğleniyoruz :)
Telefonda mısınKim kim : )
Evet canim : )Telefonda mısın![]()
:) sana layık olmaya çalışıyorum![]()
Kim kim : )
Lucky7 Dilay80 ben varım yeter mi:)Evet canim : )
Kahve ictim ama bana etki etmedi pek :)Geliyorlar bana soldan soldan.
Bir kahve ic kendine gelirsin.![]()
Sen bana odaklanGeliyorlar bana soldan soldan.
Bir kahve ic kendine gelirsin.![]()
Lucki ve senin olman yeterli :)Lucky7 Dilay80 ben varım yeter mi:)
Lucky7 Dilay80 ben varım yeter mi:)
Pinkosum hazir misin yarin seni anlattigim yazimi paylascam pc ye oturunca buradan yayinlarim :)Sen bana odaklan![]()
Lucki ve senin olman yeterli :)
Pinkosum hazir misin yarin seni anlattigim yazimi paylascam pc ye oturunca buradan yayinlarim :)
Haxırıımmm ve çok heyecanlıyım :) Dilay80 ı niye harcadın kız:)Pinkosum hazir misin yarin seni anlattigim yazimi paylascam pc ye oturunca buradan yayinlarim :)
O konulara fazla girmeyelim bana siz yetersiniz muah :)Dilay sen olmasan da olur dedi.rtalik karistiran smiley:
![]()
Dilay sen olmasan da olur dedi.rtalik karistiran smiley:
Ortada yazma ya. Hepsi cumartesi yayinlansin. Heyecanli olsun.![]()