- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #7.441
Seni odama alıp başka birşey yapsam daha mı iyiEvt sana sen beni odana alcan dayak atcan heee![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni odama alıp başka birşey yapsam daha mı iyiEvt sana sen beni odana alcan dayak atcan heee![]()
Haha altin meselesini ogret sen banan hahahahaSana hayatının öğretcem :)
Ne mesela agda falan yapcaksan iyi olur halim yok cunku ahahahSeni odama alıp başka birşey yapsam daha mı iyi![]()
Benim kimseyle sorunum yok. Biri var diye gitmemezlikte etmedim suana kadar.
Yok hani biri miri gelir benim.icin ay onunla konusma.cok havali bu topicten gitsin mitsin diye seni doldurur o yuzden sey
Yapma zaten. Topik genis , odalariniz ayri, herkesi kaldiriyor.![]()
Birbirinizle sorununuz mu var bilmiyorum ama bu sizi etkilemesin. Topik herkese acik. Birinin gelmesi , birinin gitmesi olmasin.
Yine bekleriz dilay.![]()
Ayni bizzzzzAmcabey.
![]()
Banada lazım :)Ne mesela agda falan yapcaksan iyi olur halim yok cunku ahahah![]()
Sende dur. Ayrı ayrı konuşuruz :)Benim arkadasla sorunum yok canim, eskiden olan bi olay var evet, ama bende hic acmayip geri kalan arkadaslarla yazisiyorum, ama cocuk gibi laf sokmalara gelemem, o yaslardan coktan gectim... Bu yüzden busefer cikmayi uygun gördüm, ama tabii gelicem, sevdim burayi, maksat vakit gecirmek, geyik yapmak...![]()
Agda yapmak isriyorum ama.daha cikmadi beni.kilerBanada lazım :)
Burnu da cok.buyukmus o da her olaya burnunu soka soka buyumustur herhalde :)Bu kiz biraz beynini buyutsun.
![]()
Gelemezsen buyur saha senin hadi eyvallah.Benim arkadasla sorunum yok canim, eskiden olan bi olay var evet, ama bende hic acmayip geri kalan arkadaslarla yazisiyorum, ama cocuk gibi laf sokmalara gelemem, o yaslardan coktan gectim... Bu yüzden busefer cikmayi uygun gördüm, ama tabii gelicem, sevdim burayi, maksat vakit gecirmek, geyik yapmak...![]()
Bende örgü yapcam neredeyseAgda yapmak isriyorum ama.daha cikmadi beni.kiler
Pişt sen bizle konuşGelemezsen buyur saha senin hadi eyvallah.
Gelemezsen buyur saha senin hadi eyvallah.
gitmesine vrya cikmasina gerek yok her yer onun herkesin demek istedim.
Birbirinizle sorununuz olabilir , bunu anlarim. Ben de herkesle konusmuyorum ama ne alinti yaparim onlardan ne de laf atarim.![]()
Tamam işte sorun yok :)gitmesine vrya cikmasina gerek yok her yer onun herkesin demek istedim.