Merhaba Sevgili Arkadaşlar,
bir önceki konuma yaptığınız çok değerli yorumlar için teşekkür ederim son durumumu da güncelledim (diğer başlığımda). Ancak gördüm ki sıkıntı yaşayan birisine karşı üslubunu koruyamayıp oldukça istediğimi yazarım düşüncesinde olanlar da var. Aşağıda size detayları aktarıyorum, lütfen hayat boyu böyle yapmayın ve empatisiz olmayın, asla ve asla “benim başıma gelmez” demeyin. Her şey hepimiz için ve kadın kadının yurdu değil mi ya !
merak eden ve yorumunu değerli bulduğum arkadaşlarım ve güzel mesajlarıyla “kadın kadının yurdudur” felsefesini gönülden hissettiklerim çok teşekkürler ve barışmadım hatta iletişimi kestim ancak bu platform ayrı bir yoruyor bu tip arkadaşlarla...
bir önceki konuma yaptığınız çok değerli yorumlar için teşekkür ederim son durumumu da güncelledim (diğer başlığımda). Ancak gördüm ki sıkıntı yaşayan birisine karşı üslubunu koruyamayıp oldukça istediğimi yazarım düşüncesinde olanlar da var. Aşağıda size detayları aktarıyorum, lütfen hayat boyu böyle yapmayın ve empatisiz olmayın, asla ve asla “benim başıma gelmez” demeyin. Her şey hepimiz için ve kadın kadının yurdu değil mi ya !
Bu nasıl bir üsluptur ya... nasıl bir tavsiye verme veya eleştirme şekli... ben yıllar önce Kk üyesiydim sırf bu tarz kişiler yüzünden ne derdimi anlattım ne de insanlara yorum yaptım sonra da bu şekilde bir ortamda yazamayacağıma karar verdim çıktım. Yıllar sonra tekrar bu hesabımı oluşturdum ama anlaşılan linç tayfa bitmemiş... çok çok değerli yorum yapan arkadaşlar olduğu gibi sizin gibi “yazacak yer buldum, başıma da gelmemiş, kişiyi tanımıyorum da yaşadığı olaydan ötürü her türlü lafı yer/ hakeder dur yazayım.” Mantığıyla Kk’yi bir kadın platformundan çok “Kadın Kurdu” platformuna çevirdiniz ve bir süre şu değerli forumun düşmediği alay konusu kalmamıştı (ekşi yazarıyım aynı zamanda ve bu forumu her zaman savundum) ve yine bu “dertleşirken dövüyoruz haydi” sloganınızla maalesef sinir bozuyorsunuz daha çok, anlattığıma pişman ettiniz “aaa neden ama “ dimiii !Gelen yorum: “Evlenme merakı bir kızımızın daha başını yakmasıyla sonuçlanacak.
Ne bu heves yani, evde kalacağım, aman elalem başımda koca görsün diye önünüze çıkan denk gele tiplerle gram kafanızı kullanmadan salt erkektir diye evlenip ömrünüzü ziyan zebil ediyorsunuz.Bayılıyorsunuz aşağılanıp ezilmeye, sonra da "Neden böyle oldu, vah evliliğim bk gibi oldu yazık oldu". Ne çeşit bir salaklıktır bu insan akıl erdiremiyor ve inanasım da gelmiyor.
29 olmuşsun kız evde kalırsın aman aman evet evlen bu adamla tabi, her gün bir yandan bklu donlarını yıkadığın adamdan küfür işit bir yandan "Kaderimmiş ühüğ" diye sorgula dur. Salaklığının adına "Kaderim" de filan, güzel olur.
Fake midir nedir ya.”
merak eden ve yorumunu değerli bulduğum arkadaşlarım ve güzel mesajlarıyla “kadın kadının yurdudur” felsefesini gönülden hissettiklerim çok teşekkürler ve barışmadım hatta iletişimi kestim ancak bu platform ayrı bir yoruyor bu tip arkadaşlarla...