KK'da en begendigin uye kim

Azra910 kiz ben senide seviyore
@GelenKutusu uzaktan hayraniyim bu hatunun
Bide WOLFROG @KilicBaligi

Normalde böyle şeylere önem vermem ama sizin gibi aklı başında hatunlar tarafından beğenilmekten onur duydum

@GelenKutusu niki çok cici @Efser 1 tane @2KediAnnesi de cici bir nik:)

@HanimKelesimiGetir

Elif

@hunter7
HanimKelesimiGetir
Ablalarimm canlarimm cok tesekkur ederimm♡♡

Rica ederim hayatım

@hunter7 , HanimKelesimiGetir bilmukabele

huzur evi arkadaşlarım benim

Normalde böyle şeylere önem vermem ama sizin gibi aklı başında hatunlar tarafından beğenilmekten onur duydum

Ne demek efendim severek

Canım çok şükür iyim işe başladım çalışıyorum birbuçuk ay olacak nerdeyse. Çocuk işini biraz kafamdan atmaya çalışıyorum. Atabilirsem tabiki.Tekrar Tüpbebek denemek istiyoruz ama hazır değilim hem maddi hem de manevi.Çok da korkuyorum aslında yine aynı şeyleri yaşamaktan birazda ondan istemiyorum sanki tedaviyi.İnşallah kendiliğinden olur,Rabbim küçücük bir mucize nasip eder.İsteyen herkese inş.Canım benim sen nasılsın ? İnşallah bu ay Rabbim nasip eder canım sanada. Rabbim gönlüne göre versin tez zamanda hayırlısıyla. Ben çok şeyler denedim ama maalesef olmadı olmuyor. Artık biraz oluruna bıraktım. Millet hiç çabalamıyor,koruna koruna birkerede hamile kalıyor. Ben 12 yıldır çabalıyorum olmuyor.Yani zamanı gelince Rabbim verecekse olacak inş.İsteyen herkese bizlerede o güzel duyguyu nasip etsin. Rabbim yar ve yardımcımız olsun inş.

canım bu ay ben 110 besmeleyi beyaz bir kağıda yazıp 7 kat beze dolayıp üzerimde taşıtacağım hamile kalan arkadaşlar var bçyle kuzum ben de bunu biliyordum hep nette araştırmıştım biliyordum ama bir yapmak nasip olmamıştı yani bu ay nasipse yapacağım gülüm artık ben de biran önce hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlarımız olsa diyorum gülüm ya karı koca olurken de senin üzerinde olacak 110 besmele yazılı kağıt 7 kat beze sar kı önce naylonla kapla lavaboya falan giderken günah olmasın diye kuzum

Canım benim

bulca , HanimKelesimiGetir çok tatlısınız!! <3 KK'nın gözde hatunlarından onay almış olmak insanın bir başka hoşuna gidiyor yaw Severek takipteyim, belirtmeye bile gerek yok zaten

Severek okuyorum beğeniyorum ondan,saygılı ve naziksin

Hanım ablacım senden bunu duymak insanı onure ediyor.sen yıllardır buranın biricik ablasısin ve iyi ki varsın.

İpekcim ne demek,sağol hayatım iyiki sende varsın hepinizi çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…