Anket KK'da kimlerin ehliyeti var??

Ehliyetiniz var mı?

• Ankete Katılan
    524
benim var 1 buçuk yıl oluyo.. 3 kaza geçirdim.. allah beterinden saklasın inşallah.. trafik kurallarına uyalım uymayanları uyaralım :Roflol:

bende bu sene ehliyete yazılacam ALLAH nasip ederse ehliyetimi aldığımda tekrar uğrarım buraya ALLAH ım herkese hayırlı kazasız sürüşler nasip etsin:1hug:

bugün direksiyon sınavına girdim ve akşam üzeri kursu aradım geçmişim artık ben de ehliyetli sayılırm kızlar Şeniz

Evet var kullanıyorum..Hepimize kazasız,belasız kullanmak nasip olsun
Allegria,Sana da hayırlı olsun ..

1997 yılından beri ehliyetim var..Aşırı trafikte kullanamam açıkçası..allegria senin de hayırlı olsun,kazasız belasız sürüşler diliyorum..

of yaaaaaaaaaaaaa:çok üzgünüm: bende almaya calışıyodum ve bu gün direksiyon sınavı vardı pek iyi gecmediiiii of of alamıcam galiba....:çok üzgünüm: Öyle gözükiyoooo.
Hayırlı olsun allegria canımmmmmmm kazasız belasız kullannnnna.s.

sağolun kızlar

nisam canım ya inşallah geçmişsindir ben de aşırı stres yaptım ya çok heyecanlandım salak gibi oysaki iyi kullanırım araba ama şaşırdım kendimi baya yine de almışım Allaha şükür inşallah sende alırsın a.s.

Pek umudum yok canım ya bu günle birlikte 3 kez oturdum direksiyon başına düşün yaniii..Direksiyon derslerine gitmedim...Hep bu işim yüzümdennn izin alıyorum işim cıkıyo son anda gidemiyorum ulaşım sornumda vardı..ha belki sorun degil bunlar yada sorun olmamalı ama benim için oluyo işte...Neyse ya saglık olsun ne yapaılımmm kısmetimizde varsa alırız yoksada gendilerin olsunnn:) a.s.

alırsın canım benim valla bana da aşkım öğretmişti 3 yıl önce onun sayesinde diyebilirm bi de babamla son zamanlarda pratik yaptık biraz direksiyon kursuna ben de sadece 1 gün gittim :)

heyecanlanmamak lazım ya insanın eli ayağına dolaşıyo valla Allah isteyen herkese nasip etsin sen de git bi daha kursa tamam mı kaytarma kız :mymeka:

Ehliyetim var.1990 yılından beri araba kullanırım...Kızlar çok gençsiniz,eminim zamanla iyi kullanmayı öğreneceksiniz..ama pratiğiniz muhakkak olsun.... birkaç saatlik direksiyon dersiyle olması mümkün deil :1no2:En azından bir müddet özel ders veya direksiyonu iyi olan,ve sakin yapıda bir yakınınızla müsait yerlerde birmüddet çalıştığınız takdirde,eminim zamanla iyi araba kullanmayı başaracaksınız..başarılar.:kahve:

alırsın canım benim valla bana da aşkım öğretmişti 3 yıl önce onun sayesinde diyebilirm bi de babamla son zamanlarda pratik yaptık biraz direksiyon kursuna ben de sadece 1 gün gittim :)

heyecanlanmamak lazım ya insanın eli ayağına dolaşıyo valla Allah isteyen herkese nasip etsin sen de git bi daha kursa tamam mı kaytarma kız :mymeka:

ya heyecanlanmadımda elim ayagıma dolaştııııı..Vistesi kaca atıcagımı unuttumhele freni hec kullanmadım...Müfettişler gülüyo sagsalim indik diye:Roflol: Binerken ben biliyodum başıma gelcekleri ama onlar bilmiyodu gariplerim hemen su icirdimmm dermişimmmmmmmmmmmmm:Roflol:tatlicadiarzu
Kazanamazsam gitmem kursa falan cokta tınnnnnnnnn:dance:

Back
X