- Konu Sahibi Halikarnas
- #3.901
aşk olsun, yorgunluktan diyelim biricigim...opuyorumnanaktanAh ah aah melisdenizcim bana seslenmiş duymamışım.
Kendimi nasıl affettirsem?![]()
![]()
....
..
..
..
..
..![]()
![]()
....
..
..
..
..
..![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aşk olsun, yorgunluktan diyelim biricigim...opuyorumnanaktanAh ah aah melisdenizcim bana seslenmiş duymamışım.
Kendimi nasıl affettirsem?![]()
![]()
....
..
..
..
..
..![]()
![]()
....
..
..
..
..
..![]()
![]()
Kulittacım burası kk daki yeni eğlencem oldu yerimseniben Rastgele sayfalarda dolana dolana zırt pırt avatar değiştiriyorum bayanssulusmile
Canım senin çok vaktini almıyor mu bunlar, hobin mi yoksa bunlarla oyalanmak :uhm: Bi de bu kadar çok avatarı nerden buluyon yahu.. amma çok sordum ben de :kedi:
Çooook teşekkürler opuyorumnanaktan
![]()
kukilatammm kadinlar gunun kutlu olsun bitanemm
Bu şirin şeyler bende tutku oldu canımcım - tüm günümü bunlarla geçirdiğim yetmiyor rüyalarıma bile giriyorlar. boshayallersmile
Miniklerin çizgi film aşkını çok iyi anlıyorum tatlım - bende animasyon gif aşığıyım. :asigim:
Nerden mi buluyorum? Dünya gif sitelerini didikleyip duruyorum. :hulya:
Bunlara emek verip hazırlayanları ayakta alkışlıyorum - emeklerine yüreklerine sağlık. alkisalkisalkis
Yorumun için teşekkürler aveloncum. opuyorumnanaktan
....
..
..
..
..
..![]()
![]()
Çok sevdim ben seni opuyorumnanaktan (bişiler yazmak istiyorum içimden sürekli bu geliyor yerimseniben , yazmasam çatlardım kaydirigubbakcemile3 ) Tekrardan teşekkürler tüm o güzel avatarlar için...
Sağol canım prensesim - seninde kadınlar günün kutlu olsun. opuyorumnanaktan
Pisiciklerin boynu büküldü - mahzunlaştılar.:gitme:
..
..
..
..
..
..![]()
![]()