- 13 Eylül 2015
- 21.919
- 68.884
- 598
Tamam yaparlarsa içeriz tabii:)Gönlğnden ne geçerse sultanım,çaylar müdürümden kahveler nevoştan olsun demi
Hahahahahahahahaah yokk bol karisik izgara salata yeter sizesen bize yemek mi ısmarlardınanca salata bence
Hahahahahahahahaah yokk bol karisik izgara salata yeter sizebelki birde dondurma caktirma
Taş kalplimiyimmm uleeeyynn ben
Hahahahahahahahaah yokk bol karisik izgara salata yeter sizebelki birde dondurma caktirma
Taş kalplimiyimmm uleeeyynn ben
Tam onu diyecektim kesin çorbadır falan ki gözlerim dondurma mı görüyor
Bu hafta iyi kilo verin kızlar yemekler Parte kaptandan
Tam onu diyecektim kesin çorbadır falan ki gözlerim dondurma mı görüyor
Bu hafta iyi kilo verin kızlar yemekler Parte kaptandan
Yok canim ne ekmegi gozleme varaahahhahahayanında ekmek yok mu yohh taş kalpli değilsinde bizi düşündüüün için şey ediyon
temem dondurma
Yok canim ne ekmegi gozleme var
yok almiyim simdi yirim derim kızarsın falan korkuyorum belli olamz sana ahahhaahhahaaYok canim ne ekmegi gozleme var
Ponciğin ısmarladığı hafta hepimiz ponçik olucaz
Kaptanım bugün hangi taraftan veya çarprazdan uyandıysan her gün o taraftan uyan lütfen
Nerden bilmiyorum da aslinda bugun gerginimPonciğin ısmarladığı hafta hepimiz ponçik olucaz
Kaptanım bugün hangi taraftan veya çarprazdan uyandıysan her gün o taraftan uyan lütfen
yok almiyim simdi yirim derim kızarsın falan korkuyorum belli olamz sana ahahhaahhahaa
Nerden bilmiyorum da aslinda bugun gerginimdemek ben gerginken yemek konusunda relxxx
simdi bisey diceeeeeem susuyorumm cizgimi bozmucam
Et mi ismarliyon yirim
Evet prensesim,iyi yapmışsın gerçekten,eğlenceli olduGüzel konuymuş iyi ki hortlatmışım! =)
Et mi ismarliyon yirim
Ben ve yimemek ve yemek ve ben ve az yemek ve imkansizevetttt aman sen zaten yemezsen sasardim
Sizle yemege cikilmaz batirirsiniz beni oburlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?